Είναι η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο Survivor και έφθασε στον Άγιο Δομίνικο για να ενισχύσει την κόκκινη ομάδα. Ο λόγος για τη νέα παίκτρια των Κόκκινων, τη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη που μίλησε στην κάμερα του Love It για την απόφασή της να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αποφάσισα να πάω στο Survivor γιατί θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που μου πάει απόλυτα. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δυναμικό και αθλητικό. Πιστεύω ότι μπορώ να επιβιώσω και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χαμπέρη.

Πώς αντέδρασε, όμως, ο σύντροφός της, στην απόφασή της;: «Όταν ανακοίνωσα στον φίλο μου ότι θα φύγω χάρηκε γιατί ήξερε ότι το ήθελα πολύ. Σίγουρα στενοχωριέται που δεν θα μπορούμε να επικοινωνούμε, αλλά είναι κάτι που το θέλω και με στηρίζει σε αυτό».

Αναφερόμενη στο τι τη φοβίζει στο ριάλιτι είπε: «Το Survivor είναι δύσκολο. Θα με δυσκολέψει ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της υγιεινής. Με τους στόχους θεωρώ ότι θέλει συγκέντρωση».

Τέλος, στο αν ταιριάζει με κάποιους από τους παίκτες του Survivor απάντησε: «Προς το παρόν δεν ταιριάζω με κανέναν από αυτά που βλέπω. Δεν μου αρέσουν κάποιες καταστάσεις που έχουμε δει, με διπροσωπία και το να εκθέτεις άτομα».


Post Views:
8


Tags
  • Survivor
  • Ελένη Χαμπέρη
Διαβάστε επίσης »