Ελένη Χαμπέρη - Αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο! Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τελευταία παίκτρια, που μπαίνει στο Survivor για φέτος να κάνει την εμφάνισή της.

Ελένη Χαμπέρη – Αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο! Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τελευταία παίκτρια, που μπαίνει στο Survivor για φέτος να κάνει την εμφάνισή της.

Survivor: Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Χαμπέρη, η οποία μπαίνει στην καλύβα με τις καλύτερες συστάσεις. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον Ντάνος είναι φίλος της και σίγουρα τις έχει δώσει τις κατάλληλες συμβουλές.

Ήταν, που ήταν ψηλά η θερμοκρασία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έρχεται και η 27χρονη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη να την εκτοξεύσει.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά γυμνασμένη κοπέλα με καταγάλανα μάτια και πολύ όμορφο βλέμμα. Οι Κόκκινοι χρειάζονται νίκες και τις βλέπουν να… έρχονται μαζί με την Ελένη, όπως διαβάσατε από χθες.

Σίγουρα η Έλενη Χαμπέρη έρχεται για να μείνει και θα την απολαύσουμε αρκετά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το πάρτι για την Ανθή, λοιπόν στην κόκκινη καλύβα θα συνεχιστεί αφού το αγωνιστικό επίπεδο ανεβαίνει στα ύψη.

Δείτε την:

https://www.instagram.com/p/CA3etOKp3tCΔιαβάστε επίσης »