Το εξώδικο που έστειλε η Σοφία του «Survivor» στον πρώην σύζυγό της, λίγο πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

 

Survivor νέα: Δείτε το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Open άφησε αιχμές για την παίκτρια του Survivor, λέγοντας πως ο λόγος που μπήκε στο ριάλιτι είναι η προσωπική της προβολή.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» δημοσίευσε το εξώδικο που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου, στο οποίο ανέφερε πως θα μπει στο Survivor λόγω οικονομικών προβλημάτων και καλεί τον πρώην σύζυγό της να μην προβεί σε συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας της και να μην την κατηγορήσει στα ανήλικα τέκνα τους.

 

Η μητέρα της Σοφίας δήλωσε στην εκπομπή: «Ο κύριος Βουτσελλάς λέει και ισχυρίζεται ότι έκανε αγώνα για να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών 5.5 χρόνια που είχε η Σοφία τα παιδιά της τι αγώνα έκανε ο κύριος αυτός; Δεν έγινε δικαστήριο, έγινε μέσω συμβολαιογράφου. Ο κύριος Βουτσελλάς ενημερώθηκε από τη Σοφία για το Survivor. Αυτά που ισχύουν είναι αυτά που λέει η Σοφία. Όταν το έμαθε ότι θα φύγει το είπε αμέσως, και είπε ότι αναγκάζεται να πάει γιατί δεν της έδινε διατροφή για τα παιδιά.

 

Του έχει κάνει αγωγή για την διατροφή. Η Σοφία προτίμησε αντί να περιμένει 1.5 χρόνο να της δώσει τη διατροφή για τα παιδιά, του τα έδωσε να τα φροντίσει μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να πάρει τη διατροφή για να τα συντηρήσει. Η κοπέλα που μίλησε είναι όντως κουμπάρα μας.Η Σοφία το διάστημα που ήταν χωρισμένη φρόντισε τα παιδιά και εμένα και τον παππού με τα λίγα λεφτά που έπαιρνε και επειδή εκείνος δεν της έδινε διατροφή αναγκάστηκε για λίγο καιρό να του δώσει τα παιδιά. Ο κύριος Βουτσελλάς είπε ότι πήγε για τη δημοσιότητα, η Σοφία από την πρώτη μέρα είπε ότι πήγε για τα παιδιά της και ας τη φάνε όλα τα κουνούπια του Άγιου Δομίνικου. Η Σοφία είναι η γλυκιά μανούλα που ανοίγει τις φτερούγες της και αγκαλιάζει όλα τα παιδιά».

 

 

 

 

Τι γράφει το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη:

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν περισσότερο τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στα πλαίσια αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό. Η απασχόλησή μου αυτή θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αποφάσισα λοιπόν να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς, τόσο εγώ, όσο και τα ανήλικα τέκνα μου. Επειδή η απασχόλησή μου αναμένεται να διαρκέσει 6-7 μήνες, αναλόγως των συνθηκών, με αποτέλεσμα να μη μπορώ εκ των πραγμάτων να ασκήσω το δικαίωμα της επικοινωνίας μου με τα ανήλικα τέκνα μας… 

Σας καλώ δε να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου, καθώς οι διαφορές που οδήγησαν στη λύση του γάμου μας, αφορούν εμάς προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τη σχέση μας με τα τέκνα μας».

Ολόκληρο το εξώδικο όπως δημοσιεύτηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από το thecaller

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog


Διαβάστε επίσης »