Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ανήκει στην κόκκινη ομάδα του Survivor και ως εκ τούτου η μπλε έπαιξε για την ατομική ασυλία, έτσι ώστε να προκύψει ο ένας που θα ήταν ασφαλής αυτήν την εβδομάδα.

Ο Chris Σταμούλης ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα παλέψει για να την κερδίσει τελικά ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την προσπάθεια λόγω λάθους του. Τελικά νικητής βγήκε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει αγωνιστικά και θα αφήσει πίσω τις προσωπικές διαφορές για το καλό της ομάδας του.

Η ψηφοφορία

Η μπλε ομάδα εμφανίστηκε με αναμμένες τις δάδες της στο συμβούλιο του νησιού, έτοιμη να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Η Ελευθερία ψήφισε τον Πάνο Καλίδη και ο Πάνος τον Chris όπως και η Μαριαλένα. Η Χριστίνα ψήφισε τον Πάνο, ο Chris τον τραγουδιστή  και Άννα Μαρία τον Chris. Ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε τον Chris και ο ο Αλέξης τον Πάνο.

Η ψηφοφορία έδειξε τον Chris ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον οποίο φαίνεται ότι ψήφισε ο Τζέιμς, καθώς η τελευταία ψήφος, ήταν του πρώτου που ψήφισε, δηλαδή του «αρχηγού».

«Δόθηκε η γραμμή από το πρωί για τον Αλέξη και περίμενα να μην πάρει ψήφους», είπε ο Chris.


Post Views:
13


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »