Για δεύτερη φορά κλήθηκαν να ψηφίσουν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση από το Survivor οι «κόκκινοι», καθώς ηττήθηκαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε τη Σοφία, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψήφισε τον Τριαντάφυλλο καθαρά για αγωνιστικούς λόγους όπως είπε, ο Ντάφυ τη Σοφία γιατί «δεν την αναγνωρίζει» και η Μαριάνθη τον Τριαντάφυλλο για όλη του την πορεία στο παιχνίδι.

Η Ανθή ψήφισε τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα όντας πολύ εκνευρισμένη δήλωσε ότι είναι «υποκριτής» και «υποκινεί και μαγειρεύει ψήφους, ενώ μετά το παίζει τιμητής και κατηγορεί άλλους».

Ο Γιώργος Κόρομι ψήφισε επίσης τη Σοφία για λόγους συμβίωσης, το ίδιο και ο Ασημακόπουλος, όπως και η Καρολίνα η οποία δήλωσε ότι ανακατεύει συνέχεια την ομάδα, παραποιεί λόγια και δεν φέρνει νίκες.

Η Σοφία ψήφισε τον Τριαντάφυλλο και ο Γιώργος Κοψιδάς τη Σοφία λέγοντας ότι: «Παραποίησες τα λεγόμενά μου, είπες ψέματα, έδειξες ότι λειτουργείς υποχθόνια και με υστεροβουλία. Δεν μπορώ να σε εμπιστεύομαι, μεταφέρεις αρνητική και τοξική ενέργεια στην ομάδα».

Η Σοφία αναδείχθηκε η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση με 8 ψήφους. «Φυσικά και το περίμενα. Ήταν το μόνο που περίμενα. Ο λόγος ήταν η στήριξη στην Ανθή, επειδή έφυγα από το μαντρί και έχω μια άλλη σχέση μαζί της και με τη Μαριάνθη. Είναι ωραίο για τον κ. Σαλαγκούδη, να μην ασχοληθεί με το θέμα αυτή τη βδομάδα».

Η Καρολίνα αποφάσισε ότι στην δυάδα των υποψηφιοτήτων θα προστεθεί και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

«Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει τη δική του βούληση και με την ψήφο του να υποστηρίξει και να φέρει το καλύτερο που μπορεί για την ομάδα. Πλέον στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν χωράνε λάθη. Η ψηφοφορία θα έχει άρωμα γυναίκας και Μαριάνθη θα είσαι στη διάθεση του κοινού», είπε η Καρολίνα.

«Δεν ξέρω αν το περίμενα ή όχι αλλά από τη στιγμή που βγήκα κι εγώ από τους πολλούς και στήριξα τη Σοφία και την Ανθή, αναμενόμενο ήταν να χτυπηθώ και να βγω προτεινόμενη. Σέβομαι τη γνώμη της Καρολίνας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Δεν συμφωνώ με το ότι δεν έχω βούληση, γιατί με τις πράξεις και τα λόγια μου έχω δείξει με τι συμφωνώ και τι όχι. Προτιμώ να μην αλλοιωθούν στοιχεία του χαρακτήρα μου και να είμαι εντάξει εγώ».

Η Καρολίνα απάντησε ότι: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ την Ανθή, οπότε δεν υπάρχει ο λόγος που αναφέρει η Μαριάνθη».

Στη συνέχεια υπήρξε ένας αντίλογος ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Σοφία.


Post Views:
24


Διαβάστε επίσης »