Τα πάνω κάτω έφερε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, καθώς αυτός διαμόρφωσε τελικά την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η νίκη του Σάκη Κατσούλη τον έστειλε απευθείας στα live που θα γίνουν στην Ελλάδα. Αυτό ανάγκασε τον Γιώργο Κόρομι να αλλάξει την αρχική επιλογή του και να δώσει ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με τη σειρά του ο Σάκης Κατσούλης υπέδειξε τον Γιώργο Κόρομι ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, οι τρεις παίκτες που διεκδικούν τη θετική ψήφο του κοινού και το εισητήριο για τους τέσσερις είναι οι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλιένα Ρουμελιώτη.

Ασφαλείς στο επόμενο συμβούλιο του νησιού θα είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η ενόχληση του Κόρομι

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και βρέθηκε τελικά στον τάκο. Αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο, όμως, ήταν ότι δεν έδωσε το 100% του εαυτού του και έχασε τις «ζωές» του για να δώσει το προβάδισμα στον Ηλία Μπόγδανο. Αυτή η στρατηγική του όμως, δεν έδειξε να έχει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »