Εδώ και περίπου 20 ημέρες έχει ξεκινήσει το «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στο κανάλι του Φαλήρου για πέμπτη σεζόν σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλά νούμερα παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό που επικρατεί στην prime time ζώνη.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει… ενισχύσεις για τις δύο ομάδες. Πρόκειται για τρία πρόσωπα που έχουν έντονη παρουσία μέσω των social media με τους δύο να είναι τραγουδιστές.

Survivor | Αυτοί είναι

Το ένα πρόσωπο μάλιστα είναι σε σχέση με την Πελαγία Καζολέα από την ομάδα των μαχητών.

Πρόκειται για το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη. Ο Acun φαίνεται ότι ακολουθεί την περσινή συνταγή του Μαριλένα – Σάκης που ήταν πρώην ζευγάρι και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Το μοντέλο έκανε αναπαραγωγή μέσω του instagram των ειδήσεων που αφορούσαν την είσοδό του στο ριάλιτι. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο συνάδελφός της Στέλιος Λεγάκης ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο.

Πρόκειται για δύο τραγουδιστές με μεγάλο κυρίως νεανικό κοινό. Αμφότεροι έγιναν γνωστοί μέσω talent show με την Ανδρομάχη Δημητροπούλου μάλιστα να έχει παλαιότερη συνεργασία με την Acun Medya σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα


Διαβάστε επίσης »