Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: αυτή είναι η τριάδα του μεγάλου τελικού! Ποια είναι η μεγάλη έκπληξη

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο αντί να ηρεμήσει μυρίζει μπαρούτι. Και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ειδικά από τη στιγμή που το Survivor 4 έχει γίνει πλέον ατομικό.

Παρά τις μεγάλες κόντρες και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί, οι στοιχηματικές εταιρείες είναι σχεδόν σίγουρες για την τελική τριάδα του τελικού.

Και σε αυτήν απουσιάζει το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου. Σίγουρα είναι μία έκπληξη αλλά δεν είναι η μόνη. Δεν υπολογίζεται για τα μεγάλα φαβορί ούτε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ πιο κάτω βρίσκονται και η Καλύβα και η Χαμπέρη.

Οπότε ποιοι έμειναν για την τελική τριάδα; Σε αυτή λοιπόν οι εταιρείες βλέπουν ότι θα βρίσκονται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης και ο Γιώργος Κόρομι.

Η παρουσία του τελευταίου ίσως αποτελέσει μεγαλύτερη έκπληξη ακόμη και από όσους βρίσκονται εκτός. Πάντως οι πιθανότητες του Κόρομι να είναι ο τελικός νικητής είναι σαφώς μικρότερες από εκείνες που έχουν οι άλλοι δύο.

Οι Μπόγδανος και Κατσούλης αναμένεται να δώσουν μάχη σώμα με σώμα για το μεγάλο έπαθλο. Και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι πενήντα πενήντα.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις στρατηγικής των τελευταίων εβδομάδων. Αλλά και από το ποιοι θα μείνουν όρθιοι από την κόντρα που υπάρχει στον Άγιο Δομίνικο, ανάμεσα σε Amigos και Κατσούλη.

  • #News
  • #Survivor 4
Διαβάστε επίσης »