Συμβούλιο… επιλογών ήταν το αποψινό (18/1) στον Άγιο Δομίνικο με τους δύο «αρχηγούς» του Survivor να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους που θα απαρτίζουν τις ομάδες τους.

Κάθε ομάδα θα έπρεπε να είχε αναγκαστικά 4 πρώην συμπαίκτες και 4 γυναίκες. Η διαδικασία ξεκίνησε με το κέρμα να δείχνει τον πρώτο που θα επέλεγε. Αυτός ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος επέλεξε τον Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζή πήρε τον Αλέξη Παππά.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονταν εκτός του χώρου του συμβουλίου και έμπαιναν σε αυτόν όταν τους επέλεγαν οι δύο αρχηγοί.

Οι ομάδες όπως επιλέχτηκαν έχουν ως εξής:

Γιώργος Κοψιδάς: Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σοφία, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελίζαμπεθ, Ασημίνα, Κώστας Παπαδόπουλος. Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγκούδη.

Τζέιμς Καφετζής:: Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης, Μαριαλένα, Chris Σταμούλης, Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Πάνος Καλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου.

Μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Άννα Μαρία και Ασημίνα, σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν ευχαριστημένοι με τις επιλογές των αρχηγών. Ωστόσο η Ασημίνα δεν έκρυψε τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν πήγε στην «μπλε» ομάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος χάρηκε για τη μεταφορά του στους «κόκκινους», αλλά και ο Πάνος Καλίδης που άρχισε τον χαβαλέ με το που φόρεσε την μπλε κορδέλα.


Post Views:
13


Tags
  • Survivor
Διαβάστε επίσης »