Σε θρίλερ μετατράπηκε ο αποψινός αγώνας ασυλίας του Survivor αναδεικνύοντας ως απόλυτο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης κέρδισε τη διπλή ασυλία και περνά απευθείας στους τέσσερις και στα live του ριάλιτι επιβίωσης που θα γίνουν στην Αθήνα.

Ο Σάκης Κατσούλης φάνηκε να μην τα πηγαίνει καλά στην αρχή του παιχνιδιού και έμεινε νωρίς με μόνο μία ζωή. Ωστόσο, κατόρθωσε να βγάλει εκτός του Γιώργο Κόρομι και στους τελευταίους γύρους να διαγωνιστεί αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Ηλίας με τέσσερις ζωές και ο Σάκης με μια ζωή έμοιαζαν να έχουν «κλειδώσει» το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ανατροπή έγινε, ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τον έναν αγώνα μετά τον άλλον και στον τελευταίο γύρο οι δυο παίκτες έριξαν το δεύτερο τοτέμ τους σχεδόν ταυτόχρονα.

Το var όμως μίλησε και το τοτέμ του Σάκη Κατσούλη ήταν αυτό που έπεσε πρώτο δίνοντας του το εισιτήριο για την 4άδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Σάκης αποκλείεται από τη διαδικασία της ψηφοφορίας αποχώρησης και ο Γιώργος Κόρομι θα πρέπει να υποδείξει έναν άλλο παίκτη στη θέση του Σάκη Κατσούλη και στη συνέχεια, ο Σάκης με τη σειρά του να δώσει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Tags
  • Survivor
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »