• Τρίτη, 23 Φεβ 2021


Μαλλιά κουβάρια οι Κόκκινοι – Θέμα και οι πληρωμένες ψήφοι και ο πατήρ Σαλαγκούδης – Tα ποστς πρώην παικτών

Δεν έχει προηγούμενο ο εμφύλιος που ξέσπασε στους Κόκκινους για τα μάτια της Ανθής.

Στο συμβούλιο του νησιού η ομάδα έσπασε σε κομμάτια, αυτούς που υποστηρίζουν την Ανθή και αυτούς που θέλουν να φύγει από το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στην Ανθή ότι του είπε πως θα τον τελειώσει και φυσικά έβαλε την κουβέντα.

«Με κατηγόρησε ότι μένω στο παιχνίδι λόγω του ονόματος του πατέρα μου. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση. Μου το είπε κατ’ ιδίαν» είπε η Ανθή.

Τον λόγο πήρε η Σοφία αλλά λίγο πριν ξεκινήσει την επίθεσή της η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να βγει εκτός συμβουλίου.

«Γίνεται μια επίθεση στην Ανθή που με ενοχλεί. Μια γυναίκα μόνη της, της επιτίθεται ο Τριαντάφυλλος, θα μπορούσαν να την υπερασπιστούν. Της είπε ότι έχει τον πατέρα της και τη βοηθάει με τις ψηφοφορίες. Ο Σαλαγκούδης δηλαδή πληρώνει την τηλεφωνική για να κρατάει την κόρη στο παιχνίδι; Είναι τώρα σοβαρά πράγματα να ακούγονται στο  πανελλήνιο;» είπε η Σοφία.

Κατόπιν επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο που δεν την άφηνε να μιλήσει λέγοντας του «δεν είμαι ούτε η γυναίκα σου ούτε ο υπάλληλός σου να μου μη  μιλάς  έτσι. Έκανα 10.000 χιλιόμετρα μακριά από τα παιδιά μου για να μου μιλάς έτσι;».

Η Σοφία τα έβαλε ανοιχτά με τον Κοψιδά ότι έδωσε γραμμή να ψηφιστεί η Ανθή κάτι που ο αρχηγός αμφισβήτησε με τον καβγά να ανάβει μεταξύ τους με χαρακτηρισμούς.

Στον καβγά πήρε μέρος ο Κόρομι που τα έβαλε με τη Σοφία, ο Ηλίας Μπόγδανος που το Twitter του καταλόγισε ότι λέει ποιηματάκια.

Και μέσα σε όλα, ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκε και φώναξε  στον Νίκο Μπάρτζη ότι είχε δίκιο στα όσα έλεγε παλιά για τη Σοφία.

Η Ανθή νευρίασε και τα έβαλε με τον Γιώργο Λιανό που δεν της έδινε τον λόγο αλλά ο παρουσιαστή την έβαλε στη θέση της.

«Δεν έχει να κάνει με έλλειψη αγωνιστικότητας αλλά με προσωπική επίθεση. Και επειδή έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές επιθέσεις, ψιθύρους πίσω από την πλάτη μου, έχω στοχοποιηθεί πολιτικά όταν ήμουν στην κρατική τηλεόραση για την ιδιότητα του μπαμπά μου. Έχει αποσυρθεί χρόνια τώρα. Το να με κατηγορεί κάποιος ότι ο μπαμπάς μου με βοηθάει στο Survivor το θεωρώ το πιο φθηνό από όλα. Το κάνει για να κατευθύνει ψήφους» είπε.

Επιπλέον ξέσπασε και κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα με αφορμή ότι ο Κώστας έδωσε γραμμή στον Αλέξη Παππά να πει κακά λόγια για τον Τριαντάφυλλο.

Το Twitter όμως δεν φαίνεται να δείχνει κανένα έλεος στην Ανθή αλλά και σε όποιον την υποστηρίζει.

Από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Ασημίνας Ιγγλέζου που πήρε το αίμα της πίσω για τη Σοφία αλλά και του Περικλή Κονδυλάτου για την Ελευθερία.

Τώρα καταλάβατε τι ζούσα 30 μέρες με Σοφια 😭😭😭😭

— Ασημινα Ιγγλεζου (@iBo3OBYxj20FypP) February 22, 2021

#survivorGR Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι κάτι παίζει με εσένα. Φτάνει να παίζεις το θύμα. 🥱🥱🥱 pic.twitter.com/EYeJ9xcAHz

— Natalia 👑👑 (@urialxb) February 22, 2021

-Ο πατήρ Σαλαγκούδης πληρώνει την τηλεφωνική εταιρεία για να κρατάει την Άνθη στο παιχνιδι;

ΝΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑ! #survivorGR pic.twitter.com/eMQe9gfj9n

— popkapnos (@POPKAPNOS7) February 22, 2021

Ανθη μου για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ,το οτι σε καθε φαση της ζωη σου ακους ψιθύρους για τον πατερα σου ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη..αν οπου πηγαινες εδειχνες οτι αξιζες που βρίσκεσαι εκει, θα τα ειχες κλεισει τα στοματα..αυτα..#survivorGR pic.twitter.com/PFhiyI63BH

— nansy la (@nansyla) February 22, 2021

#SURVIVORGR – Έλα Μαριάνθη!

-Τι κάνετε;

-Εδώ βγάζουμε σεξιστές και ανήθικους όλους τους άντρες που διαφωνούν με την Ανθή μήπως και μας διορίσει ο μπαμπάς της στο δημόσιο. Έλα κάτσε! pic.twitter.com/HCk9OSbCug

— Worker bees can leave (@workerbeesleave) February 22, 2021

«ΘΑ ΦΥΓΩ!»

Τι το λες και δε το κάνεις ρε Ανθή;;;🤣🤣 #survivorGR pic.twitter.com/qHkLOWfOdy

— 🔨 Judging you 🔨 (@Supremejudge101) February 22, 2021

Η Ανθή και η Μενδώνη δεν ξεκουνιούνται ούτε με βομβαρδισμό. #survivorGR

— Terris tsapardis (@tsapardis) February 22, 2021


Post Views:
13

Tags
  • Survivor
  • Ανθή Σαλαγκούδη
  • Τριαντάφυλλος


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »