Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor ήδη από τις πρώτες ημέρες διαμονής των παικτών στο νησί και αφού οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση καθώς έχασαν το αγώνισμα ασυλίας.

Το αποτέλεσμα του συμβουλίου του νησιού μετά την ψηφοφορία έδειξε ισοπαλία! Όπως φάνηκε, οι Διάσημοι δυσκολεύτηκαν αρκετά να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο και πλέον ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψίδας είναι με το ένα πόδι εκτός του παιχνιδιού.

Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Λιλιοπούλου

Η Έλενα Λιλιοπούλου δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Οι Μαχητές μετρούν την πρώτη τους απώλεια, καθώς η ίδια δήλωσε:

 «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση».


Διαβάστε επίσης »