Η Χριστίνα Κεφαλά μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, όπου η Μαριαλένα αποκάλυψε πως έμαθε για την Χριστίνα μετά από μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από το σπίτι που συζούσε με τον Σάκη πριν χωρίσουν, καθισμένη στην πολυθρόνα της, ξέσπασε στο Πρωινό.

Μάλιστα, πριν κάνει τις παρακάτω δηλώσεις, είχε ανεβάσει ένα story στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά έσβησε.

Survivor Ξέσπασε η Χριστίνα:

Όσα είπε η Χριστίνα για Σάκη και Μαριαλένα

«Το κατέβασα στο instastory. Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας (Αναγνωστόπουλος) μου είχε δώσει συμβουλή να μην ανεβάσω τίποτα. Όταν είδα το απόσπασμα ένιωσα άσχημα και θίχτηκα. Ήταν ένα θέμα που με αφορούσε και δεν ήμουν παρούσα να απαντήσω. Απορώ γιατί το έκαναν τώρα που λείπω. Η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία για μένα, μια ζήλεια. Και εγώ δεν ήξερα πως η πολυθρόνα είναι δικιά της.

Και εγώ προσβλήθηκα χθες από τα λόγια της Μαριαλένας. Γιατί είπε πως είχα μπει στο σπίτι τους και καθόμουν στην πολυθρόνα της. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί σχεδόν δυο μήνες. Συζούσαμε. Με τη Μαριαλένα τα είχαμε βρει μέσα στο παιχνίδι, δε συζητούσαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Μαριαλένα είχε αφήσει κάποια πράγματά της στο σπίτι του Σάκη που δεν πρόλαβε να πάρει.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν αυτό δημόσια εις βάρος μου. Η Μαριαλένα βγάζει πικρία προς το άτομό μου. Για μένα ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάρα πολύ κοντά. Χθες είχαν στην ουσία καβγά. Αλλά δε με αφορά η σχέση τους. Εγώ προσβλήθηκα με το χθεσινό. Στον Λιβάνη έστειλα μόνο ένα μήνυμα και δε μου απάντησε ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Αυτή είναι η “αμαρτωλή” πολυθρόνα της Μαριαλένας που ο Σάκης άφησε να κάτσει η Χριστίνα

Το Πρωινό έδιεξε σε φωτογραφία την πολυθρόνα, η οποία κοστίζει 150 ευρώ. Μάλιστα, η μητέρα της Μαριαλένας ήταν εκείνη που την αγόρασε.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο, μετά τον χωρισμό τους πήγε στο σπίτι το με τη μητέρα της και άλλους συγγενείς της, ώστε να πάρουν τα υπόλοιπα προσωπικά της αντικείμενα.


Διαβάστε επίσης »