Δημοσιεύθηκε: 1 Ιουνίου 2021 15:15

Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Μεταξύ Ελένης και Κόρο, κάτι υπάρχει, κάτι έχω εντοπίσει στο Μαϊάμι»

Survivor 4: ο Τριαντάφυλλος θέλησε να κάνει κουβέντα σχετικά με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Κόρομι. Είπε πως τους βλέπει διαφορετικά μαζί και πως αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους δεν είναι απλή φιλία.

Survivor 4 – Τριαντάφυλλος: «Μεταξύ Ελένης και Κόρο, κάτι υπάρχει, κάτι έχω εντοπίσει στο Μαϊάμι»

Αυτό η Ελένη δεν το άφησε έτσι και του τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

«Ήσουν συνέχεια με τον Κόρο. Μεταξύ Ελένης και Κόρο, κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαι φίλος σε τρεις μήνες. Τι φίλος και φίλη… Οκ συμπαθιόμαστε φιλαράκια, αλλά ξέρω τέτοιους φίλους πολλούς. Ανάμεσα σε ένα κορίτσι και σε ένα αγόρι, δε μπορεί να υπάρχει τόσο δυνατή φιλία, όσο λέει η Ελένη. Κάτι έχω εντοπίσει στο Μαϊάμι. Και στο αμάξι μέσα. Λέω αλλά υπάρχει κι ένα παιδί εκεί έξω και δεν είναι σωστό από μέρους μου. Νομίζω ότι υπάρχει φιλία πιο δυνατή, να το πω έτσι.»

Η Ελένη θέλησε αμέσως να τον διαψεύσει και το γύρισε στον ίδιο που στο Μαϊάμι «έπαιζε το μάτι του».

«Να στο βγάλω λίγο από το κεφάλι σου; Δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρο, απλά κάνουμε παρέα. Ο Τριαντάφυλλος μάλλον, το γεγονός ότι ήμουν με τον Κόρο στο Μαϊάμι και στο ίδιο αυτοκίνητο, το παρεξήγησε. Άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για το εάν τρέχει κάτι με εμένα και τον Κόρο. Όχι Τριαντάφυλλε, δεν τρέχει τίποτα με εμένα και τον Κόρο»

  • #News
  • #Showbiz
  • #Survivor 4
  • #Triantafyllos
  • #Γιώργος Κόρομι
  • #ελενη χαμπερη

Διαβάστε επίσης »