Μην πονηρεύεστε, για την πατάτα μιλούσε…

13 Απριλίου 2021
22:39

Survivor 4: Το πήγε... σε άλλο επίπεδο ο Ασημακόπουλος - «Να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και χοντρή»

Οι προμήθειες ήρθαν στην παραλία του Survivor και οι παίκτες των δύο ομάδων ενθουσιάστηκαν, αλλά ο Γιώργος Ασημακόπουλος… το παράκανε λίγο με τις εκφράσεις του.

Ο λόγος, για τον οποίο τόσο οι «Μπλε» όσο και οι «Κόκκινοι» χάρηκαν με αυτά που είδαν ήταν, ότι μέσα στις προμήθειες υπήρχαν και 24 πατάτες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Ήταν λογικό, επομένως, όλοι να χαρούν τα μέγιστα με την ενίσχυση αυτή των προμηθειών.

Survivor 4: Το σχόλιο του Ασημακόπουλου… για τις πατάτες

Ο Ασημακόπουλος, βέβαια, αν και τον τελευταίο καιρό δεν έμοιαζε να είναι πολύ καλά, εξέφρασε… λίγο περισσότερο την χαρά του, όπως συνηθίζει με το φαγητό. «Θα πάρουμε τις πατάτες να τις μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και πιο χοντρή», είπε κρατώντας μία από αυτές, κερδίζοντας το σχόλιο της ημέρας.

Αν μπερδευτήκατε, πάντως, για τις πατάτες μιλούσε…

Survivor spoiler 13/04: Άγνωστο παρασκήνιο! Γι’ αυτό Ασημακόπουλος – Κόρο δεν λένε ούτε καλημέρα!

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και άλλο ένα ζευγάρι παικτών που δεν λένε πια ούτε καλημέρα!

Σας το είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετές μέρες εδώ στο spoilers.gr και για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε από τους ίδιους τους παίκτες! Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι από κολλητοί φίλοι είναι πλέον δύο ξένοι στην ίδια παραλία, αλλά σε ξεχωριστές ομάδες!

Τα δύο παιδιά από την πρώτη στιγμή του Survivor ήταν αυτοκόλλητοι, αρχικά στους Μαχητές και στη συνέχεια στη κόκκινη ομάδα. Κάποια στιγμή έκαναν “κόμμα” κατά του Τριαντάφυλλου αλλά δεν τους πέρασε αφού ο τραγουδιστής είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο πλέον δεν μιλάνε!

Μάλιστα στα τελευταία επεισόδια η κάμερα έχει πιάσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κράζει τον Γιώργο Κόρομι και μάλιστα χτες να λέει με ειρωνεία σε συμπαίκτη του πως δεν θα του κάνει έκπληξη αν ο Κόρο είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Τι συνέβη;

Survivor spoiler 13/04: Άγνωστο παρασκήνιο! Γι' αυτό Ασημακόπουλος - Κόρο δεν λένε ούτε καλημέρα!

Survivor spoiler: Γιατί δεν μιλάνε πλέον Κόρο και Ασημακόπουλος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr ο Γιώργος Κόρομι είχε πιάσει τον πρώην φίλο του και του είχε πει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον Τριαντάφυλλο, διότι ο Ασημακόπουλος άρχιζε να κάνει παρέα με τον Ντάφυ. Ο Ασημακόπουλος δεν το απάντησε αλλά με τον τρόπο του τον έκανε στην άκρη!

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή… “μιλάει” και λέει πολλά! Έτσι είχε μεταφερθεί σε αρκετούς παίκτες πως ο Γιώργος Κόρομι δεν έχει και το καλύτερο όνομα έξω και πως η συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην… οικογένειά του.

Έτσι ο Ασημακόπουλος επέλεξε να κάνει στην άκρη τον Κόρο για να μην έχει… μπλεξίματα! Είναι λίγο κωλοτούμπας αλλά κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερα για τον ίδιο! Στην ουσία τα δύο παιδιά δεν έχουν τσακωθεί αλλά είναι ξενερωμένα ο ένας με τον άλλον και απλά ο Ασημακόπουλος το βγάζει προς τα έξω για να γίνει και αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό!

Ακολουθήστε το spoilers.gr στο Google News για καθημερινά Survivor spoils!

Διαβάστε επίσης »