Έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ότι ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός στην παρουσίαση του φετινού Survivor και το έχει αποδείξει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, με πολλούς δικαίως να θεωρούν πως είναι καλύτερος του Σάκη Τανιμανίδη. Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου υποπίπτει σε σφάλματα, όπως έκανε με το αγώνισμα της ντροπής στο επεισόδιο της Κυριακής (18/4), με τις εξηγήσεις του να μην είναι πειστικές.

Στο spoilers.gr εξηγήσαμε με στοιχεία και δήλωση ειδικού για το πόσο επικίνδυνο ήταν το αγώνισμα με τα βάρη, αλλά ο Λιανός θέλησε να τονίσει περισσότερο το… πόσα κιλά σήκωσαν οι παίκτες, παρότι διακινδύνευαν άμεσα την υγεία τους.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Λιανού μετά το αγώνισμα της ντροπής

Σχετικά με το τελευταίο, πάντως, πρόσθεσε πως κανείς δεν τραυματίστηκε ή είχε πρόβλημα στη μέση, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Δευτέρας (19/4), αν και παρέλειψε να πει, μη γνωρίζοντας ενδεχομένως το ζήτημα επαρκώς, ότι μπορεί οι τραυματισμοί να έρθουν σε άλλο αγώνισμα τις επόμενες εβδομάδες.

«Άγιο είχαμε που δεν τους είπα χθες ποιο ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν 195 κιλά και έφτασαν 175. Διαλύσανε Μεξικάνους, Ρουμάνους και Τούρκους. Μου έλεγαν από το ακουστικό να μην του πω το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν συγκλονιστικοί όλοι τους.

Τους έλεγα συνέχεια να προσέχουν. Δεν είχε κανένας θέματα με τη μέση του μετά το αγώνισμα. Τους προτείναμε μήπως λήγαμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Τους βλέπαμε πως είναι πολύ δύσκολο. Αυτοί το πήραν μανιάτικο. Τους προτείναμε να μην πάμε μέχρι το δέκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε επίσης »