Δημοσιεύθηκε: 6 Ιουνίου 2021 09:10

Survivor 4: ο Ατζούν έβγαλε και με το παραπάνω τα 143.000 ευρώ που έδωσε στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος ήταν σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Survivor 4. Η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μεγάλο μέρος του κοινού να τον αγαπήσει. Και να περιμένει πώς και πώς τις ατάκες του την ώρα που άλλοι δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν.

Η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης έχει φέρει αναστάτωση στο νησί. Το είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε χαρούμενος που θα επιστρέψει στον γιο του και την σύζυγό του, Δήμητρα.

Ο Ντάφυ κατάφερε να κερδίσει από τους μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο 143.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα για τον τραγουδιστή!

Και ενώ ήταν ένας από τους παίκτες που «κόστισε» πολλά στον Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τρόπο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Ντάφυ ήταν υποψήφιος συνολικά 11 φορές, απέφερε πολλά έσοδα στον Ατζούν. Πολλά περισσότερα από το ποσό που τελικά έδωσε στον Τριαντάφυλλο αλλά και το ίδιο το έπαθλο του ριάλιτι!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya τα έξοδα βγήκαν. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ.

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Triantafyllos
  • #Ατζούν Ιλιτζαλί
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διαβάστε επίσης »