Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουνίου 2021 14:15

Survivor 4 - Νίκος Μπάρτζης: «Ο Σάκης Κατσούλης με έλεγε σκουπίδι κι ότι θα με φτύνουν όλοι - Αυτά εκτός κάμερας»

Survivor – Νίκος Μπάρτζης:

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στο Σου Κου Family και σχολίασε μαζί με την Αντελίνα Βαρθακούρη όσα συνέβησαν στο Survivor 4.

Survivor 4 – Νίκος Μπάρτζης: «Ο Σάκης Κατσούλης με έλεγε σκουπίδι κι ότι θα με φτύνουν όλοι – Αυτά εκτός κάμερας».

«Με τον James ήμασταν από την αρχή σταθεροί στις απόψεις μας, ό,τι γινόταν λέγαμε την πραγματικότητα. Οι άλλοι απλά έβγαλαν στη συνέχεια του παιχνιδιού τον πραγματικό τους εαυτό. Στην αρχή το πηγαίναν θεατράκι… Έβλεπα διαφορετικά πράγματα από τους υπόλοιπους πίσω και μπροστά στις κάμερες και στην αρχή εκνευριζόμουν. Μου έβγαινε ένταση. Μετά κατάλαβα πως λειτουργεί το θέμα.

Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε «σκουπίδι». Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν… Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει.

«Δύο φορές είχα νευριάσει πολύ. Η μία με τον Παππά που μου κούναγε έντονα το χέρι και η άλλη με τον Σάκη που με έλεγε σκουπίδι και ότι θα με φτύνουν όλοι εκτός κάμερας»

«Από αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα στην αρχή, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν άνδρα σαν τον Σάκη δίπλα της ειδικά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην επικαιρότητα»

«Ο Σάκης παίζει θέατρο. Δεν έχει κάποιον απέναντι να του πει κάτι, όλοι προσπαθούν να του μιλήσουν διπλωματικά. Βγαίνει όταν έδωσε ο Ηλίας τη Μαριαλένα υποψήφια και του λέει ψήφισε εμένα, βγες και πες το πριν και μετά τον βγάζουν όλοι ιππότη»

Νομίζω ότι ο Αλέξης Παππάς τώρα παίζει τον ρόλο του, μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτό που ήταν πραγματικά. Όταν έφυγε η Άννα Μαρία, κλάψαμε, στη συνέχεια μου βγήκε ο τραυματισμός. Εκεί έπεσα παραπάνω ψυχολογικά γιατί πονούσα. Μετά μάθαμε για την παράταση. Στο τελευταίο παιχνίδι λυπήθηκα τον εαυτό μου, πονούσα πάρα πολύ». Είπε στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Survivor 4
  • #Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης
  • #Νίκος Μπάρτζης
  • #ΣουΚου Family
Διαβάστε επίσης »