Δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει το «φαρμάκι» του…

23 Ιουνίου 2021
22:31

Survivor 4: «Μπηχτές» Σάκη για Ασημακόπουλο - «Πολλά νεύρα έχεις...»

Μπορεί να βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του φετινού κύκλου του Survivor, αλλά ο Σάκης Κατσούλης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να… αφήσει το φαρμάκι του, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Λίγο μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και εν όψει της τελευταίας φετινής ατομικής ασυλίας, ο Σάκης μίλησε για το γεγονός, ότι υπέδειξε το συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση, κερδίζοντας στον προηγούμενο αγώνα και θεωρώντας, ότι η στάση του είναι υποκριτική.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Σάκη για τον Ασημακόπουλο

«Λέει συνέχεια, ότι όλοι θα ψηφιστούμε και δεν τον ενοχλεί, αλλά τελικά τον είδα να βγάζει έναν εκνευρισμό για την υποψηφιότητά του», είπε μπροστά στην κάμερα, ρίχνοντας τα «βέλη» του.

Survivor spoiler 22/06: «Ντου» Ασημακόπουλου στη Μαριαλένα και διακοπή του γυρίσματος – «Σταμάτα πια κλαψιάρα…»

Survivor spoiler: Το Survivor έχει πια φτάσει στο τέλος του, επί της ουσίας, και βρισκόμαστε μια ανάσα από την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αυξάνει κι άλλο τους σφυγμούς για τους παίκτες, οι οποίοι νιώθουν πως βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όλοι όσοι έχουν μείνει, άλλωστε, έχουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, προερχόμενοι άπαντες από την μπλε ομάδα ή την παλιά των Μαχητών, εκτός ενδεχομένως από τον Ηλία Μπόγδανο, που είχε κάποια φήμη ως τραγουδιστής, προτού μπει στο ριάλιτι. Το κίνητρο είναι «διπλό» και αφορά την τηλεοπτική αναγνώρισή τους, αλλά και τα χρήματα, που μόνο λίγα δεν είναι.

Κάπως έτσι, είναι λογικό φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού, να υπάρχουν ακόμη περισσότερες προστριβές, αν και άπαντες έχουν αρχίσει να δείχνουν τα συναισθήματά τους για την εμπειρία, που πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο. Η «οικογένεια» και οι Amigos, όμως, δεν… ξεχνούν να τσακώνονται.

Survivor spoiler: Τα νεύρα του Ασημακόπουλου και η αντίδραση στα παράπονα της Μαριαλένας

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε τόπο στο χθεσινό (21/6) αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διαμαρτυρόταν έντονα για το γεγονός, ότι δεν τα κατάφερνε καλά στο στίβο μάχης, που είχε τεθεί. Η ίδια παραπονιόταν λέγοντας, ότι ήταν… άδικο και εκνεύρισε τους Amigos.

Ένας από τους παίκτες, που αντέδρασαν έντονα, ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Σταμάτα πια ρε κλαψιάρα, όλοι στον ίδιο στίβο μάχης παίζουμε, αποδέξου μια φορά ότι χάνεις», της είπε σε έντονο ύφος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαριαλένας και του Σάκη.

Το γύρισμα, εκείνη τη στιγμή, διεκόπη μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τη Μαριαλένα να απολογείται στο τέλος για τη στάση της και το περιστατικό να ξεχνιέται.


Διαβάστε επίσης »