Μπήκε πάλι μπροστά να υπερασπιστεί τον Σάκη

22 Ιουνίου 2021
22:26

Survivor 4: «Καρφιά» Μαριαλένας για «Κόρο» - «Λέει ψέμματα...»

«Καρφιά» εναντίον του Γιώργου Κόρομι έριξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία θεωρεί πως ο συμπαίκτης της ψεύδεται, αναφορικά με τους λόγους που έθεσε τον Σάκη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor.

Ο «Κόρο» είχε κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας και ήταν υποχρεωμένος να υποδείξει έναν εκ των συμπαικτών του. Ο ίδιος διάλεξε τον Σάκη, εξηγώντας πως θέλησε να προστατεύσει τη Μαριαλένα, καθώς είναι η μόνη κοπέλα, που απέμεινε, ενώ είναι και από την πρώτη μέρα μαζί στο παιχνίδι.

Survivor 4: Η Μαριαλένα δεν πίστεψε τον «Κόρο»

Η Μαριαλένα φαίνεται πως δεν πείστηκε ιδιαίτερα. Στην κατ’ ιδίαν της συζήτηση με τον Σάκη και χωρίς να έχει μιλήσει με τον «Κόρο» πρώτα, για να του προβάλει τη θέση της, είπε πως θεωρεί, ότι το κίνητρο του είναι το γεγονός, ότι ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης, τη στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχουν αντιδράσεις εναντίον του διδύμου.

Survivor spoiler 22/06: «Ντου» Ασημακόπουλου στη Μαριαλένα και διακοπή του γυρίσματος – «Σταμάτα πια κλαψιάρα…»

Survivor spoiler: Το Survivor έχει πια φτάσει στο τέλος του, επί της ουσίας, και βρισκόμαστε μια ανάσα από την ανάδειξη του νικητή, κάτι που αυξάνει κι άλλο τους σφυγμούς για τους παίκτες, οι οποίοι νιώθουν πως βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όλοι όσοι έχουν μείνει, άλλωστε, έχουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, προερχόμενοι άπαντες από την μπλε ομάδα ή την παλιά των Μαχητών, εκτός ενδεχομένως από τον Ηλία Μπόγδανο, που είχε κάποια φήμη ως τραγουδιστής, προτού μπει στο ριάλιτι. Το κίνητρο είναι «διπλό» και αφορά την τηλεοπτική αναγνώρισή τους, αλλά και τα χρήματα, που μόνο λίγα δεν είναι.

Κάπως έτσι, είναι λογικό φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού, να υπάρχουν ακόμη περισσότερες προστριβές, αν και άπαντες έχουν αρχίσει να δείχνουν τα συναισθήματά τους για την εμπειρία, που πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο. Η «οικογένεια» και οι Amigos, όμως, δεν… ξεχνούν να τσακώνονται.

Survivor spoiler: Τα νεύρα του Ασημακόπουλου και η αντίδραση στα παράπονα της Μαριαλένας

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε τόπο στο χθεσινό (21/6) αγώνισμα ατομικής ασυλίας, όπου η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διαμαρτυρόταν έντονα για το γεγονός, ότι δεν τα κατάφερνε καλά στο στίβο μάχης, που είχε τεθεί. Η ίδια παραπονιόταν λέγοντας, ότι ήταν… άδικο και εκνεύρισε τους Amigos.

Ένας από τους παίκτες, που αντέδρασαν έντονα, ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Σταμάτα πια ρε κλαψιάρα, όλοι στον ίδιο στίβο μάχης παίζουμε, αποδέξου μια φορά ότι χάνεις», της είπε σε έντονο ύφος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μαριαλένας και του Σάκη.

Το γύρισμα, εκείνη τη στιγμή, διεκόπη μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τη Μαριαλένα να απολογείται στο τέλος για τη στάση της και το περιστατικό να ξεχνιέται.


Διαβάστε επίσης »