Δημοσιεύθηκε: 5 Ιουνίου 2021 08:20

Survivor 4: δεν πρόλαβε να φύγει και «πάγωσε» τον Ιλιτζαλί! Πρόταση βόμβα στον Τριαντάφυλλο για μουσικό ριάλιτι αντίπαλης εταιρείας του Ατζούν

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να έφυγε από το Survivor αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Και μάλιστα όχι στον ΣΚΑΪ, αλλά σε αντίπαλο κανάλι! Ποιαθα είναι η αντίδραση του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Ο Τριαντάφυλλος εκτόξευσε τις μετοχές του με την παρουσία του στο Survivor 4. Και ανοίγουν πλέον οι δουλειές. Όχι μόνο σε συνεργασίες ή συναυλίες αλλά και στην τηλεόραση. Για τον τραγουδιστή έρχεται νέα πρόταση για μουσικό ριάλιτι αυτή τη φορά και όχι επιβίωσης!

Αντίπαλη εταιρεία της Acun Medya ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Τριαντάφυλλο για να συμμετέχει σε μουσικό ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά είναι μία πρόταση πολύ θερμή για τον τραγουδιστή. Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Τριαντάφυλλος ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει ότι αγαπάει την τηλεόραση και τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς. Dancing with the Stars, Just the 2 of Us και τώρα Survivor. Ο τραγουδιστής έχει γίνει πλέον μία τηλεοπτική περσόνα που το κοινό και η κάμερα τον θέλει. Ύστερα απ’ όλη την αναστάτωση που προκάλεσε στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν αναμενόμενο οι προτάσεις για την τηλεόραση να πέσουν βροχή!

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς αν θα βρίσκεται σε κριτική επιτροπή ή σε παρουσίαση. Όπως και να έχει, αυτή η πρόταση θα συνδυάζει τις δύο αγάπες του Τριαντάφυλλου: ριάλιτι και μουσική.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν ο Ατζούν θα “αντεπιτεθεί” σε αυτή την πρόταση και αν ετοιμάζει κάτι με τον τραγουδιστή. Άλλωστε, ήταν ένας από τους σημαντικότερους “παίκτες” του Survivor που έφερε μεγάλο κέρδος στο ριάλιτι επιβίωσης! Συνεπώς, ο παραγωγός μπορεί να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο τον τραγουδιστή!

Ποιος θα κερδίσει; Η απάντηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

  • #News
  • #Survivor 4
  • #Triantafyllos
  • #Ατζούν Ιλιτζαλί
Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT

Διαβάστε επίσης »