Σοβαρό περιστατικό με προσπάθεια αλλοίωσης ψηφοφορίας!

13 Απριλίου 2021
22:50

Survivor 4: Δε σταματά πουθενά ο Αλέξης - Έστειλε τη Μαριαλένα στην Ελένη για να ψηφιστεί ο Τζέιμς

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως… δε σταματά πουθενά, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να επιθυμεί να επεκτείνει την κλίκα του στο Survivor, στέλνοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Ελένη Χαμπέρη, ώστε να την πείσει να ψηφίσει τον Τζέιμς στο συμβούλιο.

Η Ελένη θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, για να αναφέρει το εν λόγω περιστατικό, που έλαβε τόπο στο συμβούλιο. Σύμφωνα με την ίδια, η Μαριαλένα την πλησίασε και τη ρώτησε ποιον παίκτη σκόπευε να ψηφίσει. Η Ελένη απάντησε πως θέλει να ψηφίσει αγωνιστικά, αλλά η Μαριαλένα της ζήτησε… να το δει αλλιώς, καθώς θα ήταν καλύτερο να ψηφίσει τον Τζέιμς ως αδύναμη παίκτρια.

Survivor 4: Προσπάθεια του Αλέξη να πλησιάσει για ψηφοφορία και την Ελένη… μέσω Μαριαλένας

Αυτό, φυσικά, θα εξυπηρετούσε και την κλίκα εντός της κόκκινης ομάδας, με την Ελένη, για την οποία υπάρχουν φήμες πως είναι ζευγάρι με συμπαίκτη της, να σκέφτεται λογικά πως ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος βρίσκονται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό, δείχνοντας πως συνεχίζουν να προσπαθούν να επηρεάσουν ψηφοφορίες.

Βόμβα μεγατόνων: Στον τελικό του Survivor 4 η Ελένη Χαμπέρη;

Survivor spoiler: Σίγουρα αποτελεί έναν από τους εύκολους στόχους των συμπαικτών της ώστε να φύγει από το παιχνίδι, αλλά στην μια φορά που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση παρέμεινε και αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ο λόγος για την Ελένη Χαμπέρη, η οποία είχε την τύχη να μετακομίσει στη μπλε ομάδα και θα εξηγήσουμε το γιατί. Η απόφαση της παραγωγής να αλλάξει τις ομάδες και μάλιστα οι επιλογές να είναι δικές της έφερε την Ελένη Χαμπέρη στις ευνοημένες της υπόθεσης αυτής. Ο λόγος; Πως έρχεται μια ανάσα από το τελικό στάδιο του Survivor 4 και θα φτάσει σίγουρα μέχρι να γίνει το παιχνίδι ατομικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Βόμβα μεγατόνων: Στον τελικό του Survivor 4 η Ελένη Χαμπέρη;

Survivor spoiler: Γιατί φτάνει τόσο μακριά η Ελένη Χαμπέρη;

Δεν θέλει και μεγάλη σκέψη για να καταλάβει κανείς τον λόγο που η Ελένη Χαμπέρη θα φτάσει μακριά στο ριάλιτι σε αντίθεση με άλλες κοπέλες όπως η Νικολέτα Μαυρίδη και η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο λόγος; Η απόφαση της παραγωγής να βάλει τρεις κοπέλες στη μπλε ομάδα και τέσσερις στη κόκκινη έφερε ευνοημένες αυτές της μπλε και ο λόγος είναι πως με μια αποχώρηση γυναίκας, όπως και έγινε με την περίπτωση της Χριστίνας Κεφαλά, πλέον Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη έχουν ατομική ασυλία μέχρι το παιχνίδι να γίνει ατομικό!

Επομένως παίζουν αποκλειστικά και μόνο για τα έπαθλα. Τίποτα άλλο δεν τους επηρεάζει. Μια τρομερή εξέλιξη που φέρνει και τις δύο πιο κοντά στον τελικό. Και αν για την Μαριαλένα ήταν πιο αναμενόμενο, για την γυμνάστρια ήταν τεράστια έκπληξη. Μπορεί να έβαλε τα κλάματα την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια, όμως όπως φαίνεται ήταν και η μοναδική μέχρι να γίνει το Survivor ατομικό. Και αυτό θα γίνει αφού μείνουν δέκα παίκτες στο παιχνίδι και πλέον έχουμε δεκαπέντε. Τουλάχιστον 1,5 μήνα δηλαδή ακόμα στο Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο τα δύο κορίτσια της μπλε ομάδας… Τρομερή εξέλιξη.

Ακολουθήστε το spoilers.gr στο Google News για καθημερινά Survivor spoils!

Διαβάστε επίσης »