Μίλησε για τη στρατηγική του συναδέλφου του

22 Απριλίου 2021
16:06

Survivor 4: Αποκαλύψεις για τον Τριαντάφυλλο από τον Καλίδη - «Ζήτησε να τον διώξει ο κόσμος γιατί...»

Ο Πάνος Καλίδης σχολίασε όσα συμβαίνουν εσχάτως στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται και στον Τριαντάφυλλο, εξηγώντας την κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο να τον διώξει από το παιχνίδι.

Ο άλλοτε παίκτης των Διασήμων και της μπλε ομάδας, που πρόσφατα «κάρφωσε» και τον Αλέξη Παππά, επεσήμανε, ότι ακόμη παλεύει να γυρίσει στην καθημερινότητά του, ενώ δεν έκρυψε το πόσο του λείπει ο Άγιος Δομίνικος.

Survivor 4: Το σχόλιο του Πάνου Καλίδη

«Προσπαθώ ακόμη να συνέλθω και να επανέλθω στην καθημερινότητά μου. Έχω να πάρω άλλα 3-4 κιλά και να ρυθμίσω το θέμα του ύπνου. Μου λείπει η όλη προσπάθεια, όπου καθημερινά ξυπνούσαμε και είχαμε κάτι να κάνουμε. Μου λείπουν τα αγωνίσματα και οι χαρακτήρες, που ήταν η καθημερινότητά μου για τρεις μήνες.

Ξέρω τι γίνεται και για ποιο λόγο στο παιχνίδι, τα έχω ζήσει και είμαι χαρούμενος. Οι ισορροπίες, άλλωστε, αλλάζουν καθημερινά και είναι φυσικό. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει να φύγει, ίσως να έχει κουραστεί.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι καλά παιδιά και θέλω να κάνω παρέα μαζί τους. Για τη σχέση τους θα σας τα πουν οι ίδιοι. Δεν είναι δική μου δουλειά».

Survivor 4: Ο τελευταίος επιζών! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από την ομάδα των Διασήμων!

Survivor 4: Τι και αν πολλοί τον έχουν για τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη της κόκκινης ομάδας, αλλά και των Διασήμων όταν αρχικά αυτό ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της τότε ομάδας που παρέμεινε στο ριάλιτι!

Αρχικά το μεγάλο όπλο της ομάδας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο αλλά δεν άντεξε πολύ και αποχώρησε οικειοθελώς! Στην συνέχεια από τα φαβορί της ομάδας και ο αρχηγός της νέας κόκκινης ομάδας ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, όμως η αλλαγή συμπεριφοράς που είχε τον έφερε εκτός Survivor αφού ο κόσμος τον… τιμώρησε και τον πέταξε εκτός!

Από εδώ και από εκεί, σήμερα 22 Απριλίου και τέσσερις ακριβώς μήνες μετά την έναρξη του Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της αρχικής ομάδας των Διασήμων που κατάφερε να μείνει στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο, μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά!

Μια πολύ σημαντική διάκριση λοιπόν για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρότι έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 8 φορές έχει καταφέρει να επιζήσει!

Να θυμίσουμε παρακάτω τους αρχικούς παίκτες που ήταν στην ομάδα των Διασήμων, μόλις ξεκίνησε το Survivor 4:

  • Μιχάλης Αρναούτης
  • Αγγελική Λάμπρη
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Άννα Μαρία Βέλλη
  • Γιώργος Κοψιδάς
  • Ελευθερία Ελευθερίου
  • Αλέξης Παππάς
  • Τριαντάφυλλος
  • Πάνος Καλίδης
  • Περικλής Κονδυλάτος


Διαβάστε επίσης »