Ενταση άνευ προηγουμένου ακολούθησε στην καλύβα των «Μπλε» στο Survivor 4, με «πρωταγωνιστές» τους Τζέιμς, Σάκη και Νίκο.

Ολα ξεκίνησαν από μία ατάκα του Τζέιμς, ο οποίος στην προσπάθεια να αμυνθεί της απόφασής του να δώσει τον Πάνο Καλλίδη ως τρίτο προτεινόμενο, χρησιμοποίησε σχόλια που είχαν να κάνουν με την προσωπική ζωή της Μαριαλένας (η οποία λίγο πριν είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της με την απόφαση του Τζέιμς). Ο Τζέιμς έκανε λόγο για δήθεν γνωριμίες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία ενέπλεξε και τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη.

Survivor: Απίστευτος καβγάς στην καλύβα των Μπλε -Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Σάκης, Νίκος και Τζέιμς

Survivor 4: Η στιγμή που «άναψαν» τα αίματα

Αυτό έκανε έξαλλη την Μαριαλένα η οποία έβαλε τις φωνές στον Τζέιμς και τον Νίκο, σχεδόν έτοιμη να βάλει τα κλάματα από την σύγχυσή της.

Εκεί πετάχτηκε και ο Σάκης που δεν άντεξε και έβαλε τις φωνές στους δύο συμπαίκτες του. Κινήθηκε απειλητικά μάλιστα προς τους δύο, αλλά στο τέλος συγκράτησε τα νεύρα του και τους ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί να τον ξαναπιάσουν στο στόμα τους.

Την ίδια στιγμή η Μαριαλένα, που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στους Τζέιμς και Νίκο, τους είπε σε έξαλλη κατάσταση πως «δεν είστε άντρες εσείς» επειδή χρησιμοποίησαν δημόσια κάτι που τους είχε εκμυστηρευτεί στο παιχνίδι όταν μπήκε μέσα ο Σάκης.

Το αναδημοσιευμένο άρθρο, εμφανίστηκε πρώτα στο makeleio.gr

Διαβάστε επίσης »