Σε μια φοβερή αποκάλυψη προχώρησε η σύντροφός του Αλέξη Παππά, με την Αλέσια Ντεμετς να μιλά για τη συμμετοχή του στο Survivor στην εκπομπή «Pop Up» και να αναφέρει, ότι ο ηθοποιός της είχε υποσχεθεί γάμο, αν και μάλλον αυτός… ακυρώνεται.

Αρκετές φορές έχουμε δει την Αλέσια να στέλνει μήνυμα στον Αλέξη Παππά στα έπαθλα επικοινωνίας και τον ίδιο να κοκκινίζει ολόκληρος, προτού καταστρώσει τα πλάνα του. Η Αλέσια αποκάλυψε πως τον περισσότερο καιρό επικοινωνεί με τον Αλέξη μέσω social media ενώ παράλληλα ζηλεύει πολύ να τον βλέπει μέσα στο Survivor 4.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι της είχε υποσχεθεί να παντρευτούν, αν έβγαινε από το Survivor πριν από την 25η Μαρτίου.

Survivor 4: Η αποκάλυψη της Αλέσια… για το γάμο με τον Αλέξη Παππά

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο στο Μονακό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλάμε μέσω των social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο.

Μου είπε τον Δεκέμβρη ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια ευκαιρία για να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει στη ζωή του. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι θέλει να μου ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω εγώ να την κερδίσω. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον.

Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα άρχισα να κλαίω. Κάναμε πλάκα όταν συζητάγαμε για την κοινή μας ζωή και είπαμε ότι θα μένουμε κάποιο διάστημα εδώ και κάποιο εκεί. Υποσχέσθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία.

Υπήρχαν φορές που ζήλεψα τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θέλω να βλέπω άλλον. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι. Μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα αυτό. Επρόκειτο να παντρευτούμε 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πέστου ότι έχασε το γάμο μας. Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε».


Διαβάστε επίσης »