Η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου μίλησε για πρώτη φορά για τη συμμετοχή του άνδρα της στο Survivor, αναφέροντας ειδικά τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

Η Μαρίνα αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα του παίκτη αλλά και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τις έντονες λογομαχίες που έχει αυτός με τους συμπαίκτες του, όπως και το… ιδιαίτερο γλυκό που τον περιμένει, αν και ακόμη φαίνεται αγαπητός στον κόσμο.

Survivor 4: Το σχόλιο της συζύγου του Κώστα Παπαδόπουλου

«Προς τιμήν του φτιάξαμε ένα γλυκό που λέγεται Survivor κι έχει μέσα τροπικά φρούτα και καρύδα. Ο σύζυγός μου γενικά είναι απρόβλεπτος. Είχε ξανακάνει αίτηση, είναι η τρίτη φορά τώρα. Είμαστε από το 2002 μαζί με τον Κώστα. Τα παιδιά τον αγαπάνε πολύ και είναι περήφανοι. Θέλουν να αγωνίζεται και να προσπαθεί να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Ο Τριαντάφυλλος είναι άνθρωπος που τον έχει πετύχει στην φλέβα, δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν, κάθονται. Είναι άνθρωπος που δεν μπορεί τους λουφαδόρους. Μπορεί στο παιχνίδι να έχει βγει κάποιες φορές εκτός ελέγχου. Στεναχωριέμαι αλλά δεν το παίρνω και κατάκαρδα».

Survivor spoiler 11/04: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο – Στα όρια του ο Ηλίας!

Survivor spoiler: Κόλαση αναμένεται να επικρατήσει στο σημερινό (11/04) επεισόδιο του Survivor 4 με τον Ηλία Μπόγδανο να καταρρέει! Ο λόγος; Ο τσακωμός του με τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των κόκκινων θα καταρρεύσει στην αγκαλιά του Κώστα Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως προτιμάει να φτύσει κάτω παρά να χαραμίσει το σάλιο του για… αυτούς, φωτογραφίζοντας στην ουσία τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο!

Όπως και να έχει το επεισόδιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον μέσα στα επόμενα λεπτά!

Δείτε τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου της Κυριακής που μόλις κυκλοφόρησαν:

Διαβάστε επίσης »