Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor… κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του, με την Ελευθερία Ελευθερίου ακόμη να κάνει αποκαλύψεις για το δίδυμο.

Survivor 4: Έξαλλος ο Τζέιμς με τη Μαριαλένα – Την άφησε εκτός συζήτησης στην μπλε ομάδα

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του. Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

Survivor 4 – Κρις Σταμούλης: “Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει! Ο χαρακτηρισμός σάπια ντομάτα δε μου άρεσε”

Survivor 4: O Κρις Σταμούλης μετά τη λήξη της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και σχολίασε τη συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού του, Αλέξη Παππά.

Ο σχολιασμός του Κρις για τον Αλέξη

“Πολύ τολμηρή κίνηση από τον Αλέξη να προτείνει στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο μαζί, είναι ο Αλέξης που ξέρω εξάλλου όταν ήμουν εγώ στο παιχνίδι είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο, μια τέτοιο τολμηρή κίνηση όταν είχαμε αποφασίσει οι δυο μας να μην παίξουμε στο παιχνίδι και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας έτσι ώστε να χάσει η ομάδα μας γιατί είχαμε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός “σάπια ντομάτα” δε μου αρέσει, ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω από την μια πλευρά τον λόγο της αντιπαράθεσής τους με αυτόν αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς”, τόνισε ο Κρις Σταμούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε επίσης »