Το πρωί της Τετάρτης πήγε ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ, για να συνεχίσει την κόντρα που ξεκίνησε μια εβδομάδα νωρίτερα ο κολλητός του φίλος, Τζέημς Καφετζής.

Σύρραξη στο Love it:

Ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor αφού ξεκαθάρισε οτι δεν παρακολουθεί πλέον το reality επιβίωσης, άφησε αιχμές για τον συνεργάτη της εκπομπής, Βασίλη Λαμπρόπουλο που είχε αφήσει αιχμές για το αν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός του.

Εκείνος το αμφισβήτησε, όμως δεν γνώριζε οτι ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάει προετοιμασμένος, με αποτέλεσμα να βάλει το video και να ακουστεί τα όσα είχαν ειπωθεί για αυτόν.

Κάτι που προκάλεσε ένταση όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς…

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μάλιστα, όταν πήρε τον λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου ουσιαστικά άδειασε τον συνεργάτη της, λέγοντας πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».


Διαβάστε επίσης »