Η κυβέρνηση του Κούλη έγινε διεθνώς ρεζίλι με τις μαθητικές μάσκες. Μία είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που συνέβη…Φιάσκο!
“Αλεξίπτωτο”ονόμασαν οι μαθητές τις μάσκες πού πήραν. Στα κοινωνικά δίκτυα ανάρτησαν φωτογραφίες με μάσκες πού σκεπάζουν όλο το πρόσωπο.

“Οι μάσκες “Ζορρό είναι μία καταστροφική αποτυχία” δήλωσε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη αδελφή τού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έγινε μία παρεξήγηση δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Οι καθορισμένες διαστάσεις είχαν δοθεί για ένα “προ-ραμμένο”ύφασμα. Το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Οι κατασκευαστές απορρίπτουν την ευθύνη για την αποτυχία και κανένας φυσικά δεν φταίει και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη . Και ανάληψη ευθύνης σημαίνει παραίτηση και όχι συγνώμη . Αλλά η ανάληψη ευθύνης στη Χώρα μας είναι σαν την κλανιά. Όλοι τη μυρίζουν αλλά κανείς δεν την έχει αμολήσει…

Η Γερμανική Bild έχει “αφιέρωμα” σήμερα για το νέο “κατόρθωμα” της κυβέρνησης του Κούλη με τίτλο “Όπως τα αλεξίπτωτα – Μεγάλες οι μάσκες για τους μαθητές”

capture-20200916-135036

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »