Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να δουλεύουν τα συνεργεία του δήμου Λαμιέων με την βοήθεια και της ΔΕΥΑΛ κάνοντας απολυμάνσεις κάτω από ειδικές συνθήκες προστασίας, που πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Μουστάκα.

Εκτός από το Δημαρχείο, πλατείες και πολλούς άλλους κοινόχρηστους χώρους ο Δήμος έκανε απολυμάνσεις σε: Δικαστικό Μέγαρο – Αστυνομία – Πυροσβεστική – ΚΕΥΠ – ΕΦΚΑ – Δασαρχείο – ΕΚΑΒ – Στρατολογία – Πρωτοδικείο – Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια – ΚΕΔΥ – Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης – ΕΜΑΚ – ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ – Ε.Π.Σ.Φ. – Τροχαία αυτοκινητοδρόμων Θερμοπύλες – Επιμελητήριο – Μητροπολιτικό Ναό κ.α.

Συνεχείς απολυμάνσεις από το

Δεν έχουμε σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα φροντίζοντας για την προστασία των δημοτών μας. Θα συνεχίσουμε ακούραστα να κάνουμε το καθήκον μας. Αυτό που ζητάμε από τους πολίτες είναι να παραμείνουν στο σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα…., είπε ο Κώστας Μουστάκας.

Το πρωί της Τετάρτης ο δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΛ πραγματοποίησε απολυμάνσεις στον ποδηλατόδρομο, στον περιβάλλοντα χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου και στα κρατητήρια του τμήματος μεταγωγών.

Επίσης έκανε απολυμάνσεις στο ΚΕΔΔΥ, στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη, όπως και σε πεζοδρόμια της συνοικίας. Απολύμανε τον εξωτερικό χώρο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και της πιάτσας των ταξί, τις πλατείες στη Νέα Μαγνησία, καθώς επίσης και το Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης »