Στα… παλιά της τα παπούτσια έγραφε τις καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδονταν σε βάρος της μιας Ελληνίδα, η οποία είχε καταδικαστεί σε δυο διαφορετικές περιοχές της χώρας αλλά δεν είχε εκτίσει ή εξαγοράσει τις ποινές. Μάλιστα, συνελήφθη σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας!

Συνέλαβαν απατεώνισσα με δυο καταδίκες στα Καμένα Βούρλα

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που την εντόπισαν, διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας με την οποία καταδικάστηκε για απάτη σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης με την οποία είχε καταδικαστεί και πάλι για απάτη σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Αλλά και στην Αμαλιάδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας μια Ελληνίδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας, για να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής που της είχε επιβληθεί μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για διακεκριμένες κλοπές. Έτσι, η γυναίκα οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Σχετικό νέο:

Αυτοκτονία ιδιοκτήτη γηροκομείου: Η Καινούργιου αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που είχε με τον Καμπανάρο

Η αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο λόγω του κορονοϊού πάγωσε την κοινή γνώμη.

 

 

Τον 41χρονο αυτόχειρα γνώριζε η Κατερίνα Καινούργιου που μέσα από την εκπομπή της είπε δύο λόγια.

 

«Εδώ και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους».

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »