Ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως το πρωί της Πέμπτης θα καταθέσει μήνυση κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον καλλιτέχνη για βιασμό

Επική ήταν η συνάντηση στο χθεσινό επεισόδιο του The 2Night Show ανάμεσα στην Ανθή Βούλγαρη και τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη ή «Ρε Ματζόρε».

Συνάντηση κορυφής ανάμεσα στην

Ο Κωνσταντίνος ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο για το γνωστό περιστατικό κατά το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση, λέγοντας: «Μόλις είχε ξυπνήσει» και ότι εκείνη «Του την είπε». Οι δύο καλεσμένοι έκαναν πλάκα ανακαλώντας το περιστατικό που τους έκανε viral.

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη του απηύθυνε τον λόγο και τον ρώτησε σε σοβαρό τόνο γιατί, εν μέσω πανδημίας διοργάνωσε πάρτι. «Δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι εάν κάνουμε αυτά που μας λένε οι επιστήμονες, τότε θα βγούμε πιο γρήγορα από την κατάσταση την οποία ζούμε;», συμπλήρωσε την ερώτησή της.

Ο Κωνσταντίνος στην απάντησή του προσπάθησε να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα του κορωνοϊού, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να του απαντάει ότι επειδή χάνονται πολλές ζωές, είναι μια περίοδος που πρέπει όλοι να σεβαστούμε τους κανόνες και ότι πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Διαβάστε επίσης »