Διπλό πρόβλημα για τον ΣΚΑΪ που μπορεί να εξελιχθεί σε τριπλό και σε ντόμινο που θα παρασύρει το μέσο όρο του καναλιού… Τα νούμερα του καναλιού την Τρίτη και την Τετάρτη στο δυναμικό κοινό και σε μια μέρα που όλος ο κόσμος ήταν κλεισμένος στο σπίτι ήταν απογοητευτικά. 12% έκανε το «Super Make Over» στο 18 – 54 ενώ το «House of Fame» από το 16,2% της πρεμιέρας υποχώρησε στο 12,6%.

 

Συναγερμός στο κανάλι του Φαλήρου για την απογευματινή ζώνη. Στον πάτο και το δελτίο ειδήσεων

 

Χαμηλότερα την Τετάρτη

 

 

 

  • Έτσι ενώ όλοι περίμεναν με την «Μήδεια» στην κορύφωσή της το κοινό να στραφεί στον ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή του (πρώτη επιλογή στα μεγάλα γεγονότα μετά το κλείσιμο του παλιού Mega) το δελτίο στο δυναμικό κοινό έκανε μονοψήφιο και συγκεκριμένα 9.9%. Σας έχω γράψει πως για το ριάλιτι μεταμορφώσεων πολύ λίγα μπορούν να γίνουν.

 

Θα είναι κυριολεκτικά θαύμα να κρατηθεί σε διψήφια νούμερα τις επόμενες μέρες. Όμως για το μουσικό ριάλιτι οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ περίμεναν καλύτερη πορεία και σίγουρα τηλεθέαση στο δυναμικό που θα πλησίαζε το 20%.

Τώρα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Live της Παρασκευής. Το οποίο και ακυρώθηκε όπως ακούω ελέω κακοκαιρίας.

Με ποια δυναμική;

Με τα … καλά Ελληνικά της Φουρέϊρα ή το τρίπτυχο Πλούταρχος – Γαρμπή και Φοίβος στην επιτροπή που όταν έκαναν επιτυχίες τα σημερινά πιτσιρίκια ήταν αγέννητα ή μωρά;

Πολλές λάθος επιλογές και να δούμε για ποιους θα χτυπήσουν καμπάνες προσεχώς. Όχι μουσικές πάντως…

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »