Τα γράφαμε απο την αρχή. Η Ηλιάνα μας άρεσε πολύ. Και η προσωπικότητα της… το ακομπλεξάριστο της συμπεριφοράς της και το χαμόγελό της που περνάει στο κοινό. Όμως όσοι έχουμε κάνει καθημερινό γνωρίζουμε πώς όλα τα παραπάνω δεν φτάνουν για να επιβιώσεις. Και αναδείξαμε απο την πρώτη κιόλας ημέρα τα προβλήματα της εκπομπής. Η παραγωγή πάσχει… η σκαλέτα πάσχει … αρα τίθεται θέμα αντίληψης και αρχισυνταξίας και το κυριότερο… η χημεία των “μπροστά” μου θυμίζει αρένα που ο καθείς κοιτάει την πάρτη του.

 

 

 

  • Η προσπάθεια να γίνουν παρέα όλοι… δεν είναι αρκετή. Και δεν δεν πείθει κιόλας. Η φιλοσοφία με το πανελάκι μπορεί να είναι πετυχημένη στο εξωτερικό αλλά αυτό συμβαίνει όταν ο καθένας και η καθεμία πρεσβεύουν κάτι. Έχουν αντικείμενο. Αντικείμενο. ΌΧΙ ΡΟΛΟ.

 

 

 

Όλα τα άλλα είναι “να χαμε να λέγαμε”. Σε μια εποχή υπερπληροφόρησης απο το διαδίκτυο… το να βγαίνεις και να σχολιάζεις καλιαρντά ότι έχουν παίξει άλλοι… δυο ημέρες πριν δεν φέρνει νούμερα… αλλά πιάνει πάτο. Αυτό έγινε και χθές. Το κορίτσι κάποιες φορές δείχνει να λειτουργεί στο πλατό χωρίς “αυτί”. Το παίρνει πάνω της. Και καλά κάνει. Όμως αν δεν την χτίσουν… απο τις πρώτες τρείς εβδομάδες… δεν θα μπορέσουν να την επαναφέρουν ποτέ στις ράγες…

 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις…

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »