Μεγάλη επιστροφή έχει το πρόγραμμα της ημέρας σήμερα καθώς οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα επιστρέφουν με νέο επεισόδιο στις 21:00.

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, η σειρά του Mega που τόσο έχει αγαπηθεί φέτος σημειώνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, επιστρέφει σήμερα με καινούργιο επεισόδιο μετά τις γιορτές.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα:

Η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης της Παρασκευής. Οι πρωταγωνιστές της απολαυστικής κωμωδίας μπαίνουν σε νέες περιπέτειες στο θρυλικό Κουδουνάρι.  Στα επόμενα επεισόδια, στα οποία αναμένεται να δούμε και τη guest εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου, η Πένυ με τον Μπουκουράν θα βρεθούν ξανά στο προσκήνιο με τον φλογερό έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, ο Μπουκουράν επιστρέφει στην Ελλάδα και στη ζωή της Πένης μετά από 2 χρόνια! Είχε απελαθεί στην Αλβανία ωστόσο ξαναγύρισε στην Ελλάδα με τη γυναίκα του όμως αυτή τη φορά. Οι δυο τους εργάζονται στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα.

Ο Μπουκουράν επικοινωνεί με την Πένη και αυτή πηγαίνει στην Αθήνα να τον συναντήσει στο σπίτι του υπουργού ένα βράδυ το οποίο τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του Μπουκουράν λείπουν.

Για κακή τους τύχη όμως αυτοί γυρνάνε πίσω στο σπίτι παρέα με έναν παλιό γνώριμο της Πένης, τον Ηλία Λαλαμπίρδα, βουλευτή της περιφέρειάς της.

Ακόμη, θα δούμε τη Λίζα, η οποία μετά την αποκάλυψη των όσων έχουν κάνει οι γονείς της έχει φύγει στην Αθήνα για να βρει τον Άλφρεντ, μένει αμετανόητη στις εκκλήσεις της Πένης να γυρίσει πίσω και να τον ξεχάσει. Έτσι η Πένη καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο, χρησιμοποιώντας και τον Λυκούργο έτσι ώστε να τα ξαναφτιάξουν τα παιδιά.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής, 14 Ιανουαρίου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11ο

Tα νέα για την καταγωγή του Αλφρεντ έχουν ρίξει τον Λυκούργο και την Πένη σε βαριά κατάθλιψη. Η Πένη βάζει μπρος τα σκοτεινά σχέδια της για να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό γαμπρό. Σε συνεννόηση με την κολλητή της Κλαίρη, καταστρώνουν την τακτική που θα ακολουθήσουν. Φυσικά, το να χωρίσει το ζευγάρι το επιθυμεί και η Λίτσα Μπακλάφα, ορκισμένη εχθρός της Πένης, η οποία προσπαθεί να σπρώξει την κόρη της Μπέτυ στον Άλφρεντ γιατί ακόμα νομίζει πως είναι λόρδος.

Η Πένη λοιπόν, προμηθεύεται ένα καρτοκινητό, στέλνει μηνύματα και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην κόρη της, διαβάλλοντας τον Άλφρεντ. Θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι και να ενσπείρει αμφιβολίες στην καρδιά της Λίζας;

Παράλληλα ο Βασίλης και η Πωλίνα επισκέπτονται ξανά την θεία Παυλίνα, αυτή τη φορά μαζί με τον δήμαρχο και συμβολαιογράφο Περικλή Μπακλάφα, για να προωθήσουν το ζήτημα της κληρονομιάς της Γκουργκουτζέλας. Τι θα γίνει όταν την ίδια ακριβώς ιδέα έχουν και η Πένη με τον Λυκούργο;

Όλες οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και τα τελευταία τηλεοπτικά νέα στο MediaTime.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »