Στο πλαίσιο των κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορoνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο της συναισθηματικής διαχείρισης του αντίκτυπου της κρίσης στην ψυχική υγεία το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης για την συναισθηματική διαχείριση της κρίσης του Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στο kentrokoinotitasrigaferaiou@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στο 24250 23794.

Στο μήνυμα πρέπει να αναγράφεται το όνομα, το Α.Μ.Κ.Α., το τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα ίδια στοιχεία ισχύουν και για την τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας (ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός) θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους να τους ενημερώσουν ν για την προγραμματισμένη τηλεφωνική συνεδρία σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε συμβουλευτική αποκλειστικά και μόνο στη θεματική της συναισθηματικής διαχείρισης της κρίσης του Covid -19.

Πηγή: magnesianews.gr

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »