Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη (ο οποίος επίσης εκτελέστηκε ένα χρόνο αργότερα) στη Ζάκυνθο καθώς ο ποινικολόγος και συνήγορος του Μάρκου Λαιμού, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας Αλέξης Κούγιας θα καταθέσει αύριο αίτηση ανάκλησης του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι «δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που προβλέπει η νομοθεσία για την έκδοση εντάλματος, αφού ο κος… ούτε ύποπτος φυγής είναι, ούτε υπάρχει κίνδυνος να διαπράξει κάποιο έγκλημα, και το κυριότερο απ’ όλα, είναι παντελώς άσχετος με την υπόθεση, αφού δεν γνωρίζει ούτε ένα πρόσωπο είτε από τα θύματα, είτε από τους φερόμενους ως δράστες και η εμπλοκή του στην υπόθεση έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., λόγω του ότι ένας υπάλληλός του εμπλέκεται κατά την ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της Ζακύνθου και χρησιμοποίησε κατά την ΕΛ.ΑΣ. ένα φουσκωτό σκάφος ιδιοκτησίας του…, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πάρκινγκ σκαφών στον Ταύρο Αττικής και μάλιστα ήταν εκτεθειμένο προς πώληση, για να μεταβεί κατά το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ. με αυτό στην Ζάκυνθο μαζί με τον συγκατηγορούμενό του και να εκτελέσουν το σχέδιό του».

Συμβόλαιο θανάτου Κορφιάτη – Αίτηση ανάκλησης του εντάλματος απο τον εφοπλιστή Λαιμό

Τονίζει σύμφωνα με το dikastiko οτι ο… «ουδέποτε ανεζητήθη από την ΕΛ.ΑΣ. στον κρίσιμο χρόνο της συλλήψεως των κατηγορουμένων ούτε στα γραφεία της εταιρείας του, ούτε στην κατοικία του και μάλιστα, όταν του ζητήθηκε στο παρελθόν να καταθέσει ως μάρτυρας, ήρθε αμέσως και κατέθεσε, παρά το ότι βρισκόταν στον κύριο τόπο της κατοικίας του, που είναι το Μονακό».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »