Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μια 31χρονη στην Βιέννη σκότωσε τα τρία παιδιά της και στη συνέχεια κάλεσε η ίδια την αστυνομία. Είπε ότι σκότωσε τα παιδιά της και θέλει να αυτοκτονήσει.

Σύγχρονη Μήδεια: Σκότωσε τα τρία της μικρά παιδιά και… κάλεσε την αστυνομία

 

 

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, όπου βρήκε τα πτώματα των δύο παιδιών ηλικίας, 3 και οκτώ μηνών. Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αυτοτραυματιστεί.

 

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά, 9 ετών,  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Tζένη Μπαλατσινού – Πώς γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία

 

 

 

Στην πιο ήρεμη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

 

 

 

 

Το πρώην μοντέλο και λαμπερή παρουσιάστρια είναι γνωστό πως αγαπά πολύ τη χώρα μας, τα ήθη και τα έθιμά της για αυτό και σήμερα δε θα μπορούσε να μην τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο σπίτι instagram μια φωτογραφία με μια πόρτα και μια ελληνική σημαία.

 

 

 

“Χρόνια πολλά” έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »