Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτζώκα έδωσε ο Χρήστος Τριπόδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του θείου του από κορονοϊό, για τα επαγγελματικά του, αλλά και για την απόφαση κάποιων ηθοποιών να πάνε στα ριάλιτι.

Συγκλονίζει ο Χρήστος Τριπόδης

«Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Προσέχω πολύ με τον κορονοϊό γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Ο θείος πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος», είπε αρχικά ο Χρήστος Τριπόδης.

Ο Χρήστος Τριπόδης είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι έναν θεατή στην Κρήτη που μου είπε “στην τηλεόραση είσαι κοντός, χοντρός και νέος, ενώ από κοντά είσαι ψηλός, γέρος και αδύνατος”. Για να κάνω κάτι πλέον στην τηλεόραση, ή θα πρέπει να είναι πολύ φίλος μου αυτός που το κάνει ή να μου αρέσει πάρα πολύ».

«Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτή η κατάσταση που πρέπει να τσεκάρουμε τον κόσμο στα θέατρα. Επιλογή του καθενός είναι να λάβει μέρος σε ριάλιτι», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Τριπόδης.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »