Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, μετά την αποκάλυψη για τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει. Πρόκειται για συρρίκνωση εγκεφάλου που ίσως της προκαλέσει άνοια.

 

Συγκλονίζει γνωστή δημοσιογράφος: Για λίγα λεπτά δεν θυμάμαι καν ποια είμαι

Η Ρένα έγραψε ένα βιβλίο για αυτό το θέμα. Ηθελε έτσι να μπορέσει να μιλήσει στα παιδιά της για όσα θα γίνουν στο μέλλον. Το βιβλίο της έχει τίτλο: “Θα με αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι”;

 

 

“Το έμαθα από το 2015. Το πρόβλημα προέκυψε μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, πήγα στο νοσοκομείο μου έκαναν αξονική και τα έχασαν γιατί είδαν έναν εγκέφαλο που ανήκε σε μια γυναίκα μεγαλύτερη από μένα. Ξαναέκανα την εξέταση και μου είπαν να το κοιτάξω προσεκτικά  γιατί υπήρχε θέμα στον εγκέφαλο μου στο κομμάτι της μνήμης.

 

Γενικά ξεχνάω κάποια πράγματα… Έχω όμως κάποιες κρίσεις και για λίγα λεπτά δεν θυμάμαι καν ποια είμαι. Αλλά σε λίγο περνάει”.

 

 

Η Ρένα ξεκίνησε να γράφει για τα παιδιά της. Για να ξέρουν την πορεία της μαμάς τους όταν εκείνη θα έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα της μνήμης της. “Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να περνάμε όσο πιο πολύ ώρα μπορούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα”. είπε η δημοσιογράφος.

 

 

 

Στο εξώφυλλο του βιβλίου της υπάρχουν οι σημειώσεις της οι καθημερινές που γράφει συνέχεια σε postit για να μην ξεχνάει.

 

“Τα παιδιά μου το αντιμετωπίζουν με χιούμορ. Μου λένε ότι ξεχνάω. Φοβάμαι μήπως δεν θυμάμαι τα παιδιά μου, αλλά ακόμα και να συμβεί αυτό μετά από κάποια χρόνια, θέλω να μου τα θυμίσουν τα παιδιά μου για να τα ξαναζήσω… να τα ζήσω ξανά. Με έχουν αναλάβει οι καλύτεροι γιατροί που είναι πολύ αισιόδοξοι. Στην αρχή πίστεψα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν είχα. Υπάρχουν κάποιες γονιδιακές εξετάσεις. Το θέμα είναι η πρόληψη. Έχω έναν πολύ ιδιαίτερο εγκέφαλο. Έχω όμως και καλούς γιατρούς που είναι αισιόδοξοι” είπε.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Μεγάλος ξεσηκωμός στην Ιταλία για τα περιοριστικά νέα μέτρα και τις μάσκες – Εμείς τι κάνουμε;

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν από την έδρα της Περιφέρειας της Καμπανίας, στη Νάπολη, διαμαρτυρόμενοι κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον Κορωνοιό που ετέθη σε ισχύ, στην μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου, από τις 11 το βράδυ.

Διαδηλωτές πέταξαν καπνογόνα και κροτίδες, ενώ μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν σεβάστηκε την απαγόρευση, συγκεντρώθηκε και στη παραλιακή λεωφόρο στη Νάπολη.

Δεν έλειψαν στιγμές έντασης με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο περιφερειάρχης της Καμπάνιας, Βιντσέντσο Ντε Λούκα, πάντως, ανακοίνωσε ότι θα κηρύξει την περιοχή σε lockdown, διότι θεωρεί ότι η Καμπάνια και ολόκληρη η Ιταλία “βρίσκονται ένα βήμα πριν την τραγωδία”.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ…..ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ..

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »