Στούντιο 4: Αυτό είναι το trailer της νέας ζωντανή εκπομπής της Ε.Ρ.Τ!

Newsteam 0 Comments

Κώστας Παπαδόπουλος


ClockDate and time that the article is published or last modified11/08/2021 18:40

Στούντιο 4: Αυτό είναι


Στούντιο 4: Αυτό είναι το trailer της νέας εκπομπής της ΕΡΤ!Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε απόγευμα στις 16:00 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προσκαλούν τους τηλεθεατές στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από τις 6 Σεπτεμβρίου θα είναι κάθε μέρα στο… Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Το νέο τους πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει:

«Ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, δίνοντας χρώμα στα τηλεοπτικά απογεύματά μας.

Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.

Το «Στούντιο 4», κυριολεκτικά, ανοίγει για τους τηλεθεατές, οι οποίοι καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, τις καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους».

Διαβάστε επίσης:

Η Μπέτυ Μαγγίρα έρχεται στο OPEN και αποκαλύπτει τι θα βλέπουμε τα πρωινά!

Πολύ δύσκολες ώρες για αγαπημένο πρωταγωνιστή του «Καφέ της Χαράς»

Μέσι: Πανικός από τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν και ουρές χιλιομέτρων στη μπουτίκ – Πουλήθηκαν 150.000 φανέλες

Διαβάστε επίσης »