Στα χέρια της Ασφάλειας Ηρακλείου βρίσκεται από το απόγευμα ένας 52χρονος, που είχε βρεθεί για χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ως υπεύθυνος της απαγωγής και δολοφονίας του Μαρσελίνο, του 17χρόνου Ρομά ποδοσφαιριστή από το Αιγάλεω… Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη κοινή γνώμη τη δεκαετία του ‘90.

  • Ο 52χρονος, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Αλικαρνασσού και το τελευταίο διάστημα κατοικούσε στο Γάζι Ηρακλείου, και  όπως αποκάλυψαν οι έρευνες της Αστυνομίας ασχολούνταν με το εμπόριο ναρκωτικών.

 

Στον Εισαγγελέα σε λίγο

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχε πληροφορίες, πως ο 52χρονος έκανε εμπόριο ναρκωτικών και παρακολουθούσε διακριτικά το σπίτι του, όταν δέχτηκε δυο επισκέψεις ατόμων στους οποίους πούλησε ηρωίνη.

 

 

Με την έξοδο τους από το σπίτι τα δυο άτομα συνελήφθησαν, ενώ σε έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του 52χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 γραμμάρια ηρωίνης. Ακόμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.800 ευρώ, ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα είδη για συσκευασία και πώληση ναρκωτικών. Οι τρεις συλληφθέντες, δυο άνδρες και μια γυναίκα θα οδηγηθούν σε λίγο στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης »