Στο νοσοκομείο παίκτης του Survivor: Η κατάσταση της υγείας του

Μεγάλη συγκίνηση υπάρχει στους παίκτες το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο Χικμέτ τραυματίστηκε πάνω σε αγώνισμα, ταράζοντας τους πάντες.

Ο παίκτης, έπεσε κάτω και άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο, με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την υγεία του – αν και ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί επίσημα πληροφορίες για την κατάσταση της – και σχετικά με το εάν ο Χικμέτ, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα αγωνίσματα σύντομα.

Το μόνο το οποίο είναι γνωστό στην παρούσα φάση, είναι πως ο τραυματισμός του, είναι αρκετά σοβαρός και δεν θα έχουμε νεότερα της κατάστασης του πριν από την επόμενη εβδομάδα! Όλοι ελπίζουμε να γίνει καλύτερα και να επανέλθει σύντομα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια στιγμή, στο παιχνίδι έπρεπε να βρεθούμε μπροστά σε μία δυσάρεστη αποχώρηση μεταξύ της Ρίας και της Αφροδίτης. Οι δύο παίκτες παίκτριες, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στο παιχνίδι στο παρελθόν, όμως μία από αυτές έπρεπε να αποχωρήσει σήμερα..

Στο συμβούλιο του νησιού, αμέσως μετά από την ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας του, ξεκινήσαν οι διαδικασίες για την αποχώρηση μιας εκ των δύο, με την Αφροδίτη να λέει πως είναι άδικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση!

Οι παίκτριες, πιάστηκαν από το χέρι και κρεμόντουσαν από τα χείλη του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος τελικά, ανακοίνωσε πως αυτή η οποία αποχωρεί, είναι η Ρία, καθώς είχε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR: