Με την πανδημία να πλανάται ακόμα πάνω από τα κεφάλια μας και να δυσχαιρένει τη ζωή όλων, οι επιχειρήσεις ψάχνουν τρόπους να συνεχίσουν να επιχειρούν. Το ίδιο ισχύει και για τα κανάλια που είναι επίσης επιχειρήσεις και μάλιστα με πολλά έξοδα. Στο πλαίσιο αυτό, το MAD ψάχνει τρόπους να βγάλει στον αέρα τόσο τα Madwalk οσο και τα μουσικά βραβεία που διοργάνωνε το κανάλι κι αυτό γιατί σε περίπτωση νέας αναβολής φέτος λόγω κορωνοϊού ο θεσμός κινδυνεύει με θάνατο, αφού μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώματα κανείς δεν θα θυμάται τα δυο event που έχουν γράψει εποχή τόσο στον χώρο της μουσικής όσο και της μόδας.

Στο Μega το MadWalk και τα MAD VMA;

Ετσι, οι υπεύθυνοι έχουν κάνει ήδη επαφές ώστε τα MadWalk και τα MAD VMA να γίνουν κανονικά αλλά μέσω διαδικτύου όπως άλλωστε αυτή τη στιγμή συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη για να μην χαθεί τόσο η επαφή με τον κόσμο όσο κυρίως οι χορηγοί που τη δεδομένη στιγμή είναι το σημαντικότερο. Παράλληλα, έχουν γίνουν και επαφές του Ανδρέα Κουρή με το ΜΕGA σε μια προσπάθεια να υποστηριχτεί ο θεσμός και τηλεοπτικά. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του “MEGA STAR” στο Μεγάλο Κανάλι αλλά η διοίκηση του καναλιού δείχνει να κάνει πίσω καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει χώρος για ακόμη μια μουσική εκπομπή, αφού τόσο το “Σπιτι με το MEGA”, όσο αυτή με τον Αντώνη Ρέμο που θα βγει κάποια στιγμή στον αέρα αλλά και με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σεμίνα Διγενή θεωρούνται ήδη πάρα πολλές.

Πηγή: tinasmess

Σχετικό νέο:

Σκληρή επίθεση από τον Γάλλο ΥΠΕΞ κατά της Τουρκίας: Ανεπίτρεπτη η τουρκική προπαγάνδα μίσους και συκοφαντιών εναντίον της Γαλλίας

Στην αντεπίθεση περνάει η Γαλλία μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου. Συγκεκριμένα ο ΥπΕξ της Γαλλίας αναφέρει:

Στην απουσία κάθε επίσημης αναφοράς καταδίκης ή αλληλεγγύης εκ μέρους των Τουρκικών Αρχών μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Conflans Sainte-Honorine, προσετέθησαν εδώ και λίγες ημέρες προπαγάνδα μίσους και συκοφαντιών εναντίον της Γαλλίας, γεγονός που καταθέτει μαρτυρία βούλησης για υποδαυλισμό του μίσους εναντίον μας και στο εσωτερικό του Κράτους μας καθώς και εκτόξευση ύβρεων απευθείας κατά του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας εκπεφρασμένες στο ανώτατο επίπεδο του Τουρκικού Κράτους. Η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη, κατά μείζονα λόγο εκ μέρους συμμαχικής χώρας. Κατά συνέπεια, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Τουρκία, ανεκλήθη και επιστρέφει στο Παρίσι ήδη από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου για διαβουλεύσεις.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »