Ζητήσαμε απο την κορυφαία αστρολόγο και συγγραφέα και καθηγήτρια Βάσια Μαυράκη να παρατηρήσει με προσοχή τον αστρολογικό χάρτη του Δημήτρη Λάλου. Του “Μαθιού” που φέτος σαρώνει στον “Σασμό”. Και όσα μας μετέφερε έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τόσο για τον ίδιο αλλά και για τις θαυμάστριές του.

Διαβάστε με προσοχή παρακάτω:

Στο φώς ο αστρολογικός

Ένας Υδροχόος διαφορετικός, σοβαρός, μυστήριος, με έντονο διεισδυτικό βλέμμα ο Δημήτρης Λάλος, ήρθε να ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα με το ρόλο του Μαθιού!  Ένας ηθοποιός με πλούσιο ερμηνευτικό παρελθόν και ένα βραβείο Χορν στις αποσκευές του, μα με το πλατύ τηλεοπτικό κοινό να μη τον έχει γνωρίσει πραγματικά.
Και  τώρα, ήρθε στο ‘’Σασμό’’ να κάνει ντόρο με τη γοητευτική παρουσία του, με τη λιτότητα της ερμηνείας του,  με το δύσκολο ρόλο του δολοφόνου από έρωτα… ένας ρόλος Σαιξπηρικός που ταιριάζει τόσο στη Σκορπίσια Σελήνη του.  Γιατί τώρα αυτή η αποδοχή και αυτός ο εμβληματικός ρόλος;  Μα γιατί τώρα βρίσκεται ο Δίας στον Υδροχόο σε αυτό το Ουράνιο ζώδιο του μέλλοντος και ενεργοποίησε τον Ήλιο του Δημήτρη. Και όχι μόνο, από τη στιγμή που πραγματοποίησε και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μέχρι το τέλος του χρόνου θετικές όψεις με το γενέθλιο Δία του στους Διδύμους!
Είναι ακόμη η αρχή γιατί το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2022 θα συνεχίσει να ερεθίζει θετικά τους προοδευμένους του πλανήτες σε ζώδια του Νερού.  Ο Ουράνιος κύριος Λάλος θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη και θα αποδειχθεί ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του.  Το αστρολογικό Γενέθλιο Αποτύπωμα του  αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο δυνατοί είναι οι ‘’δύσκολοι’’ Χάρτες.

Με σκληρά γενέθλια τετράγωνα του Ουρανού στον Ήλιο και την Αφροδίτη του, έχει αγωνιστεί πολύ και κυρίως εναντίον  του ίδιου του, του εαυτού. Μέσα από ξαφνικές, απρόβλεπτες αποφάσεις και  εναλλαγές ζωής που σε άλλους θα προκαλούσαν ‘’ιλίγγους’’, ο Δημήτρης κατάφερε να θέσει  τα δικά του πλαίσια σε ένα επάγγελμα που έχει μάθει να περιχαρακώνει τα ταλέντα.
Ένας άνθρωπος ασυμβίβαστος, διανοητικά σνομπ ορισμένες φορές, επίμονος όταν πιστεύει πως έχει δίκιο, αλλά τόσο, μα τόσο προορισμένος να πετύχει με το Γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του στο Λέοντα.

Πεπρωμένο του η προβολή και η διασημότητα. Ασκητικό παρουσιαστικό που παραπέμπει στον Νταφόε του ”Τελευταίου Πειρασμού” του Σκορτζέζε, με έντονη εκφραστικότητα που ορισμένες φορές κάνει τα λόγια περιττά καθώς η ερμηνευτική του δύναμη βρίσκεται στα συναισθήματα. Τα επόμενα χρόνια θα τον απογειώσουν καλλιτεχνικά και ίσως η καριέρα του ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, μια και η στόφα του έχει αυτό που χρειάζεται κάποιος για να ξεχωρίσει και να παραμείνει ξεχωριστός.
Τεντωμένες οι Υδροχοϊσιες κεραίες του θα είναι το φετινό Νοέμβριο με  την Έκλειψη της 19ης να επηρεάζει τους Δεσμούς της Σελήνης του και να το υπενθυμίζει πως το ‘’πεπρωμένο φυγείν αδύνατον’’. Η επανάληψη γεγονότων που είχαν συμβεί πριν δεκαοχτώμισι περίπου  χρόνια θα του ξυπνήσουν μνήμες και θα τον ενθαρρύνουν να αναλάβει ευθύνες προκλητικές.
Η προσοχή του θα είναι ωφέλιμο να στραφεί  περισσότερο στα θέματα της προσωπικής του ζωής, από τη στιγμή που ο transit Ουρανός στον Ταύρο θα σταθεί απέναντι από το Γενέθλιο Ουρανό του στο Σκορπιό το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι το τέλος του χρόνου θα απαιτήσει από τον ταλαντούχο ηθοποιό  αλλαγές και απομακρύνσεις.
Ο Ουράνιος κύριος Λάλος ήρθε για να μείνει και έχει στόφα χολιγουντιανή. Πόσο, μα πόσο μου θυμίζει τον εξαιρετικό Γουλίεμ Νταφόε…έναν Καρκίνο με χρώμα Υδροχοϊσιο, καθώς εξυπηρετεί σύνοδο ακριβείας Ήλιου, Ουρανού στο Γενέθλιο Κοσμόγραμμα του!

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε τον Αστρολογικό χάρτη σας καλέστε την Βάσια Μαυράκη στο 6978307037 

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »