Το κατώφλι των δικαστηρίων της Ευελπίδων πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 10:00 ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, μετά την έκδοση εντάλματος σε βάρος του για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Μέσω του δικηγόρου του ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στην ευελπιδων με χειροπεδες ο λιγναδης – νεα μαρτυρια συμβαίνει τώρα: στα 15 μου με χειραγωγησε και με πηγε σε ξενοδοχειο [συνεχης ενημερωση]

Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός οδηγήθηκε ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία συμφώνησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Εκεί αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του ώστε να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου και των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για να αντικρούσει τις κατηγορίες.

dsc_2892-_1_

Όπως προβλέπει ο νόμος, ο κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα θα πρέπει εντός πενθημέρου από την έκδοση, να έχει απολογηθεί και να έχει αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Μετά την απολογία του, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας θα κρίνουν με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κατηγοριών που βαρύνουν τον καλλιτέχνη αν θα κριθεί προφυλακιστέος ως ύποπτος φυγής ή ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του makeleio.gr:

eue3eue2eue1

Ώρα: 10:57

Σύμφωνα  με τον συνήγορο του κ. Λιγνάδη, ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη όταν θα έχει λάβει γνώση του κατηγορητηρίου.

eue4

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου κ. Γεωργουλέα αμέσως μετά την έξοδο του κατηγορούμενου από το γραφείο της ανακρίτριας:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »