Το Sportsfeed αναφέρει ότι οι συσχετισμοί είναι 11-11 με μία ακόμη ουδέτερη ψήφο. Στη ψηφοφορία για τους τεχνικούς συμβούλους ψήφισαν 17 υπέρ, 3 λευκά, 1 όχι και 2 απουσίες!

Για άλλη μια φορά το Sportsfeed προσπαθεί να παραπληροφορήσει. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας λάθος μαθηματικές πράξεις! Και λάθος ερμηνείες!

Στίβος: Τα μέλη της

Στα μαθηματικά δεν ήμουν αριστούχος. Ούτε είχα θετική κατεύθυνση. Δημοσιογράφος ήθελα να γίνω και έγινα. Αλλά στα απλά μαθηματικά δεν είχα πρόβλημα. Διαβάζοντας Sportsfeed μπορεί να ξεχάσεις και τα μαθηματικά που ξέρεις!

«Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είναι υπό ομηρία!». Το σκορ στο Διοικητικό Συμβούλιο ο συντάκτης το έφθασε 11-11 με την 23η ψήφο να είναι ουδέτερη.

Η σχετική αναφορά στο κείμενο του Sportsfeed

Άρα το συμπέρασμα είναι πως στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ που έγινε την Πέμπτη, τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον οριακά.

Για κακή τύχη του site της Αναγέννησης, οι ψηφοφορίες δημοσιοποιούνται.

Διαβάζει κανείς τα σχετικά κείμενα και βλέπει.

Για τα θέματα των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ υπέρ ψήφισαν: οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Γιάννης Μπόλας, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς. Λευκό οι: Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Όχι ψήφισε ο Γιάννης Θεμελίδης. Απουσίαζαν οι Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου.

Άρα 17 ψήφισαν υπέρ, 3 «λευκό», «όχι» 1 και απουσίαζαν 2. Με τα απλά μαθηματικά το σκορ είναι 17-6.

Πάμε στη δεύτερη ψηφοφορία: Για τα ονόματα των τριών κέντρων: Υπέρ ψήφισαν οι:  Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη. Λευκό οι:  Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Γιάννης Μπόλας,  Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Όχι ψήφισε ο Γιάννης Θεμελίδης. Απουσίαζαν οι Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου.

Άρα υπέρ ψήφισαν 12, λευκό 8, «όχι» 1 και απουσίαζαν 2. Άρα το σκορ είναι 12-11.

Γενικό συμπέρασμα ότι και η ουδέτερη ψήφος εκφράστηκε!

Πάμε τώρα στον Γιάννη Θεμελίδη. Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που έφαγε τόνους «λάσπης» από το Sportsfeed. Έφθασαν να τον κατηγορήσουν για ψεύτικο προφίλ στα social media. Τι απειλές για δικαστήρια και πολλά άλλα.

Τώρα ο Γιάννης Θεμελίδης «έχει καταλάβει τη διοίκηση Σακοράφα» και γι’ αυτό ψήφισε «όχι».

Το θέμα είναι πως στο Sportsfeed πρέπει να συντονιστούν λίγο και με τα υπόλοιπα μέλη της Αναγέννησης. Ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Αναγέννηση και αναπληρωματικό για τη θέση της ΕΟΕ, όπου ηττήθηκε από την Ξένια Αργειτάκη, απάντησε για τον Γιάννη Θεμελίδη!

Το ποστάρισμά του στα ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ

Επίσης, αναφέρονται και για τον Πέτρο Μαντά. Μη ξεχνάμε πως πριν περίπου τρεις μήνες το Sportsfeed είχε παραιτήσει τον Πέτρο Μαντά, κάτι που δεν είχε συμβεί!

Και για τον Παναγιώτη Μελαχρινό είχαν γραφτεί στο site υποτιμητικά σχόλια. Στη συνέχεια όταν απείχε από αποφάσεις, έγινε καλός. Στα τελευταία Συμβούλια ψηφίζει κανονικά και υπέρ. Αλλά όπως λέει και η λαϊκή παροιμία. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »