Στίβος

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο υπεύθυνος αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης, παρουσιάζουν το 6ο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ.

Στο 6ο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ οι δύο τεχνικοί θα παρουσιάσουν τους αγώνες στόχους της Ομοσπονδίας για το 2022.

Στίβος: Στις 24 Ιανουαρίου

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και ο υπεύθυνος αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης, παρουσιάζουν το 6ο σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ.

Θα παρουσιαστούν οι αγώνες στόχοι της Ομοσπονδίας για το 2022. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ: «Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να υπάρξει ένας στοχευμένος και αποτελεσματικός σχεδιασμός των αγωνιστικών υποχρεώσεων». Αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών. Ανδρών- Γυναικών, Κ23, Κ20 και Κ18 προκειμένου να έρθουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δευτέρα (24/1, 21.00-22.30)

«Αγωνιστικός προγραμματισμός των αγώνων στόχων της Ομοσπονδίας στις κατηγορίες Α/Γ, Κ23»- Χρήστος Μελέτογλου, τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων.

«Αγωνιστικός προγραμματισμός των αγώνων στόχων της Ομοσπονδίας στις κατηγορίες Κ20, Κ18»– Στέφανος Ματάκης, τεχνικός διευθυντής αναπτυξιακών ομάδων.

Σεμινάριο διατροφής και ψυχολογικής υποστήριξης

Εν τω μεταξύ την περασμένη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έγινε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της φετινής χρονιάς. Εισηγήτριες ήταν η διατροφολόγος του ΣΕΓΑΣ Ειρήνη Μπαμπαρούτση και η ψυχολόγος της Ομοσπονδίας, Φρόσω Πατσού. Δείτε τις εισηγήσεις τους πατώντας εδώ,

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »