Στίβος

Οι Μεσογειακοί Αγώνες κλειστού στίβου Κ23, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 30 Ιανουαρίου στην Ισπανία, πάνε για να ακυρωθούν.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες Κ23 στον κλειστό στίβο ήταν να διεξαχθούν στις 30 Ιανουαρίου στη Βαλένθια.

Στίβος: Προς ακύρωση οι

Οι Μεσογειακοί Αγώνες κλειστού στίβου Κ23, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 30 Ιανουαρίου στην Ισπανία, πάνε για να ακυρωθούν.

Τυπικά απομένει η ανακοίνωση, αφού η κατάσταση με την πανδημία δεν επιτρέπει αυτή την εποχή τη διεξαγωγή μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Η Μεσογειακή Ένωση Στίβου είχε αποφασίσει στην τελευταία της συνεδρίαση να εντάξει στο καλεντάρι αγώνων κλειστό στίβο Κ23. Μάλιστα, η Ισπανία είχε αναλάβει τους αγώνες. Έπαιζαν δύο πόλεις η Βαρκελώνη και η Βαλένθια, με τη δεύτερη να φαίνεται να τους διοργανώνει.

Όμως οι εξελίξεις με τον κορονοϊό δεν επιτρέπουν να ταξιδέψουν οι αποστολές των μεσογειακών χωρών.

Θα ήταν μια ευκαιρία για τους νέους αθλητές και αθλήτριες στη χειμερινή περίοδο.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει στείλει και σχετικό έγγραφο για τη διεξαγωγή των αγώνων. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση. Όμως με δεδομένο πως απομένουν περίπου δύο εβδομάδες για τη διεξαγωγή τους, θεωρείται βέβαιη η ακύρωση.

Να θυμίσουμε ότι τόσο το 2020, όσο και το 2021 οι Μεσογειακοί Αγώνες Κ23 που ήταν να γίνουν στη Λα Νούθια της Ισπανίας είχαν ακυρωθεί λόγω του Covid-19. Υπάρχει η πρόθεση να γίνουν φέτος το φθινόπωρο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »