Στίβος

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ. Οι περισσότεροι έχουν ως πρώτο στόχο το Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Στίβος: Οι αθλητές του

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ. Οι περισσότεροι έχουν ως πρώτο στόχο το Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου.

«Με τους περισσότερους δουλεύουμε στόχο μια καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Ο Κώστας Γκελαούζος με τον Παναγιώτη Καραΐσκος θα προετοιμαστούν για περίπου τρεις εβδομάδες στην Κύπρο. Ο Γιώργος Σταμούλης γύρισε μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα προετοιμασίας στην Κένυα. Με την Καλλιόπη Σκαρπέτη, την Ειρήνη Μιχαλά και την Μαρία Κάσσου συνεχίζουμε εδώ τις προπονήσεις. Πάνε καλά και θα μπουν στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου. Η Μαρία θα κάνει και κούρσες στον κλειστό στα 3.000μ.», δηλώνει στο Sportime ο Σταύρος Καρρές.

Ν’ αναφέρουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Πέρσι, λόγω της πανδημίας είχε αναβληθεί τέτοια εποχή. Μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο. Πρωταγωνιστές στη διοργάνωση, που είχε διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων, ήταν οι αθλητές του Έλληνα προπονητή. Στους άνδρες είχε κερδίσει ο Κώστας Γκελαούζος και στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου. Στα 4χλμ. είχε νικήσει η Μαρία Κάσσου. Επίσης, στα 10χλμ. ανδρών δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος. Τέλος, στα 6χλμ. Κ20 δεύτερος ήταν ο Πέτρος Παπαϊωάννου.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »